Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm szűz nem feküdtünk...

Fighting1999 kérdése:

A barátnőm szűz nem feküdtünk le csak a lyuk felé tettük kb 1 centivel. És ott elkezdtem mozogni, kicsit előváladékos volt a farkam. Hány százalék hogy terhes? Egyáltalán ettől teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

"a lyuk felé tettük kb 1 centivel. És ott elkezdtem mozogni"

Biztos borzasztó vagyok, de ezen akkorát röhögtem! :D :D Mi értelme van ennek?! :)

2015. júl. 9. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok és család anya tudom mi a szex!! Ha nem hatolt be hogy lenne már terhes könyörgöm és én vagyok a hülye hàt persze....
2015. júl. 11. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:

"Ha nem hatolt be hogy lenne már terhes könyörgöm"

Mi lenne ha elovennel valami szexualis felvilagosito konyvet?

2015. júl. 12. 08:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Be sem hatot akkor hogy úszna fel a sperma de tényleg?? Attól még hogy a puncira vere nem fog felúszi semmi...
2015. júl. 12. 22:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Írd már le azt hogy gondolod még is?
2015. júl. 12. 22:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves "család anya", olvasgass: [link]
2015. júl. 12. 22:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Tudom mi az az előváladék de hol írta hogy behatolt ??? Ja kb ha puncira verte terhes lesz vagy mi?? Még mindig nem értem ha nem tette be neki akkor hogyan esik teherbe?? Volt behatolás kérdező vagy nem??? Ha csak a szeméremajkak között húzkodtad akkor nem lehet terhes.. ha minimálisan a lyukba tetted akkor az már más tészta..
2015. júl. 13. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!