Volt valakinek a 6. dpon halvany pozi tesztje?
Valaki mar biztos latta a tesztjeimet de gondoltam megkerdezem jart e mas igy, hogy a 6. dpon pozit tesztelt? Veteles utan vagyok 18 nappal azt hittem emiatt pozi meg a tesztem, de ma csinaltam egy masikat es erosodik. Hogy lehetseges ez? Bajt jelent? Gondolok en mehen kivulire vagy mas rosszra mert nem tudom elhinni???
Volt mar igy valaki?? Felek megmondom oszinten:(
6dpo-n kizárt, tudod, hogy biológiailag lehetetlen, hisz még a beágyazódás zajlik talán...
Ilyen, hogy vetélés után erősödik a teszt egyetlen egyszer volt a környezetemben, sajnos gyulladás lett, mert bent maradt egy darabka, aminek nem kellett volna. Nézesd meg magad dokival! A biztonság kedvéért.
6. dpo-n nem létezik pozitív teszt, mert még a beágyazódás is csak ezekben a pillanatokban indulhat meg.
Csak úgy lehet 6.dpo-n pozitív teszted, ha az valójában NEM a 6. dpo, hanem jóval előrébb jársz!
Doki latott egy hete es teljesen kiurultem minden oke volt a hcg tesztem akkor mar nagyon halvany pozi volt azota nem is teszteltem.
Most is csak veletlenul mert ugyanazok a tuneteim voltak mint akkor a 6. dpon. Ma le is esett a hom ugy mint a mult honapban es volt egy kis rozsaszines kremes folyasom reggel azota semmi.
Szerintem is keptelenseg azert voltam kivancsi. Elsejen voltunk egyutt es masodikan volt ovum a teszt szerint meg a hom szerint.
Ha 18 napja veteltel, es ha most dpo 6. napon vagy, es ugy gondolod, hogy teherbe eshettel, akkor ez azt jelenti, hogy a veteles utan kb. 12 nappal mar vedekezes nelkul voltatok egyutt. Hat, en nem kockaztattam volna...
Mellesleg a dpo 6. napon meg nem termelodik hcg, vagy csak eppenhogy elkezdodik, es csak vervetellel mutathato ki. A teszt a ki nem urult hcg-t mutatta ki. Erosodni sok mindentol erosodhet: mas tipusu teszt, mas koncentratumu vizelet, stb..
Egyebkent en nem latok kulonosebb erosodest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!