Volt mar valakinek pozitiv terhessegi tesztje de megsem volt terhes?
Figyelt kérdés
Semmilyen mas tunetem sincs, csak nem jott meg, 4dik napja kesik, delutani tesztbol pozitiv.
Kivancsi avgyok h a teszt hany %ra megbizhatoan mutatja ki az eredmenyt. X epil, meg soha nem voltam terhes..
30/N
2015. jún. 25. 20:08
1/13 anonim válasza:
Tudtommal pozitív csak egy esetben lehet... 4 terhességem egyikénél sem volt soha más tünetem!
2/13 A kérdező kommentje:
Hallottam ilyet h cisztat is jelezhet? En nagyon hasfajos vagyok, most gorcsol, parszor azt hittem meg is jon.
2015. jún. 25. 20:13
4/13 anonim válasza:
Van olyan ciszta, de nagyon ritka.
Szerintem babát vársz! Ennek mos örülünk? :)
5/13 anonim válasza:
Egyrészt a tünetek kicsit később szoktak jelentkezni (általában 5-6. hét környékén), másrészt nincs mindenki rosszul. Nekem annyi volt, hogy elmaradt a vérzés, kicsit görcsölgetett a hasam és aluszékony voltam az 1. trimeszterben.
6/13 anonim válasza:
Ciszta mellett nem jelez pozit.Hidd el tapasztalat.2 volt 2 nega tesztel.Az x-epil megbizható.Ha az pozi akkor baba van.A tüntek azonnal nincsennek.Annyira ne várd, ha szerencsés vagy akkor átvészeled könnyen.Az első lányomnál 7 hetesen jelentek meg. (hányinger, rosszullét, iszonyat fáradtság). A mostani babaámnál szintúgy kicsit lazább tünetekkel a 8.héten jelentek meg. Előbb ingerültség és utána a többi. Szintúgy kislány . 32 hkm.
7/13 A kérdező kommentje:
Hat nem terveztuk, de most ennek oromere elmegyunk parommal vacsizni vhova! :)a fo baj h nogyogyaszom nincs, mert akihez eddig jartam inkabb hagynam. Azt se tudom h most mihez "nyuljak" :)
2015. jún. 25. 20:36
8/13 anonim válasza:
Nekem volt most egy nagyon nagyon halvány pozim, de aztán megjött a mensim. A tied egyértelmű pozitív, babát vársz. Gratulálok :)
10/13 anonim válasza:
Ugyanilyen volt a tesztem, ugyanez a fajta, szintén első terhesség. Ez nem ciszta.. :) Mi sem terveztük, majdnem lehidaltam, amikor megláttam.. Tüneteim nekem sem voltak (később sem túl sok.) A kezdeti sokk aztán hamar átváltott örömbe és most már csak pár hét és találkozhatunk a babánkkal :)
Sok boldogságot és jó egészséget Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!