Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt mar valakinek pozitiv...

Volt mar valakinek pozitiv terhessegi tesztje de megsem volt terhes?

Figyelt kérdés

Semmilyen mas tunetem sincs, csak nem jott meg, 4dik napja kesik, delutani tesztbol pozitiv.

Kivancsi avgyok h a teszt hany %ra megbizhatoan mutatja ki az eredmenyt. X epil, meg soha nem voltam terhes..

30/N

2015. jún. 25. 20:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Halvványak, szellemcsíkosak, időntúliak voltak és nem voltam terhes (vagy enm maradt meg). De ez egy szép egyértelmű pozi, biztos terhes vagy.
2015. jún. 25. 21:50
 12/13 A kérdező kommentje:

Hat en meg most se teljesen tudom elhinni h terhes vagyok, nem is ertem, hihetetlen... :D

Koszonom mindenkinek a valaszt, ment a zold kez

2015. jún. 30. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Számomra akkor volt először igazán valóságos, amikor megláttam UH-n és vert már a szíve. Aztán mikor elkezdett nőni a hasam. Majd amikor a mozgását is éreztem. :)
2015. jún. 30. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!