Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet esélyem...

Szerintetek lehet esélyem hogy teherbe estem ezzel a görbével?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hete késik,semmi tünetem nincs. [link]
2010. márc. 4. 08:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
.Én vas megyében.Érdeklödj másoktol,hogy nem e tudnak jó nődokit.Mindenképpen magándokihoz mennyél.Lehet,hogy nem is nálad van a probléma hanem a párodnál?Gondolom nem voltatok kivizsgáláson?Gondolok itt sperma,petevezeték átjárható.
2010. márc. 4. 14:22
 22/26 A kérdező kommentje:
De igen azokon már túl vagyunk 2 éve csinálták a vizsgálatokat.
2010. márc. 5. 06:54
 23/26 anonim ***** válasza:

Szia.Keress fel 1 másik dokit!És mondj el neki mindent.

Mert hat éve már,hogy nem esel teherbe,és a vizsgálatok jók voltak.Talán görcsősen akarod a babát?

2010. márc. 5. 17:07
 24/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok csináltam ma egy tesztet de nega lett dokihoz még nem tudtam menni.(one step tesztet csináltam mennyire megbízható?)nem reggeli elsőből hanem második pisiből csináltam.
2010. márc. 12. 12:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Szia!Hát elég fura kis hőgörbe!Én a helyedben elmennék egy "igazi" dokihoz és megnézetném, hogy hogy állnak a hormonjaim és attól függően még terheléses cukorvizsgálatot és inzulinterhelést!Én gyanakodnék PCO szindrómára, mert elég hosszúra nyúlik a ciklusod!Minden hónapod ilyen volt?
2010. márc. 12. 13:35
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem,nem volt minden hónap ilyen,ennyire még nem ugrált,dokinál már voltam ezelőtt két éve és az mondta,hogy PCO-s vagyok volt egy Laparom is még akkor.
2010. márc. 12. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!