Esett mar vki ugy teherbe h ovszerrel vedekezet/tek?
Én 5 éve mióta elkezdtem szexuális életet élni csak óvszert használunk. Durex/ Lifestyles. Szerencsére soha egyikkel se volt probléma, nem szakadtak ki.
A lényeg annyi, hogy tényleg úgy kell használni ahogy elő van írva, és a végén én mindig ellenőrzöm amennyire lehet persze ilyen esetben, hogy nem-e történt baleset. :)
Szerintem nem lehetteherbe esni.
Amúgy 4-5 éve kint ültem a nőgyógyász elött(tini ambulancián)és a dokinő üvöltözött a lánnyal :Hogy ovszerrel védekezik felelőtlen,írasson gyógyszert az óvszer szarra se jó.Szegény lány sírva jött ki.:-(
Végülis olyan nincs ami 100% véd, de a dokinak nincs igaza, hiszen rengeteg olyat lehetett már hallani, akik gyógyszer mellett estek teherbe.
Ha biztosra akarsz menni akkor gyógyszer + óvszer. :) De ez így nem olcsó mulatság, főleg ha olyan fiatalokról van szó akiknek még keresete sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!