Szerintetek lehet esélyem hogy teherbe estem ezzel a görbével?
2010. márc. 4. 08:56
11/26 anonim válasza:
Ez sokmindentől lehet,időváltozás,hormon stb.
Tesztelj.
12/26 A kérdező kommentje:
Mostanában nem voltam nőgyógyásznál.
2010. márc. 4. 09:14
13/26 anonim válasza:
Csinálj tesztet,ha negativ várjál pár napot megint csinálj ha még mindig negativ,és még mindig nem jőtt meg irány a doki.
Remélem baba lesz drukkolok neked.
14/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a drukkot én is remélem,hogy baba lesz.Már nagyon régóta próbálkozunk.
2010. márc. 4. 09:21
15/26 anonim válasza:
Azér kérdesztem a nődokit,mert én voltam mikor éreztem az ovu fájdalmakat,szoval mikor pém volt,és rá másfél héttel menzi előtt 4-5 nappal is,mert akkor látta hogy megvolt repedve a tűszőm.
16/26 anonim válasza:
Miota probálkoztok?Mi 9 honapja.Ha ebben a hoban nem jőn meg akkor megyek petevezeték - átjárhatoságira.
18/26 A kérdező kommentje:
Mi már 6 éve próbálkozunk.
2010. márc. 4. 09:37
19/26 anonim válasza:
Szerintem minnél előbb keres fel nődokit.De valami maszekhoz mennyél.Hol laksz.Mert én tudok egy nagyon jó nődokit.
20/26 A kérdező kommentje:
Bajától 10 km-re lakom
2010. márc. 4. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!