Tényleg ne higgyek a Rossmanos Predictor Early-nek?
Nekem sosem mutatott álpozitívot, pedig elég sokat elhasználtam belőle.
(Mondjuk amikor terhes lettem, pont nem ezt használtam)
Nem lehet, hogy ennek a tesztnek is csak az a "baja", mint a többi korán ellőhető tesztnek, hogy az érzékenysége miatt nagyobb eséllyel kimutat olyan terhességet is, amiből végül nem marad meg a baba (kémiai terhesség)?
Engem sosem csapott be. Valós volt a pozitív és a negatív eredmény is.
Egyetértek az első válaszolóval: mivel érzékeny, hamarabb kimutatja a terhességet, mint pl. a népszerű x-epil. Hogy lesz-e belőle baba, az más kérdés.
(Az orvosok szerint a teherbe esések feléről tudomást sem szerzünk, kb. annyi a tünet, hogy késik a menzi 1-2 napot. De erről nem a teszt tehet!)
Nem kellett keresgélni a csíkot, halvány volt de látni lehetett, nem kellett forgatni. Várok akkor még 2-3 napot a teszteléssel, remélem nem jön meg :)
Egyébként pont pár hete olvastam, hogy miért nem jó a nem várt elött érzékeny teszttel tesztelgetni, mert hát ugye nem minden esetben ideálisak a körülmények a tehességhez, és lehet hogy 3-4-5 nappal kimutatja a teszt a babucit, de nem biztos 3-4-5 napra rá újra pozitiv tesztet kapunk... ezek után meg megy a stressz, hogy most mi van. Köszönöm a válaszokat
Egyszer használtam akkor is rosszul, úgy értem elkapkodott teszt volt, negatív is lett, gondolom mindegyik más az lett volna, nem is csináltam másikat nemvárt előtt.
Ha van színe akkor pozi is, de pár napig felesleges ismételni ha az x-epil negatív lett, csak magad stresszeled vele.
Egyébként gyakran megesik, hogy korán elhal a terhesség, de ettől még lehet valós a teszt attól, mert valakinek megjön utána. Szerintem az álpozi tesztek nagy része ebből adódik, a másik meg az eredmény leolvasása, nem minden pozi amin két csík megjelenik. Ha színes akkor jó. Ezeket csak azért írtam, hogy n3m feltétlen a teszt hibája, ha valaki ilyet tapasztal.
Fals pozitív teszt nincs.
Akkor már valami beindult, ha kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!