Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ma elmenjek vele...

Szerintetek ma elmenjek vele a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Fél éve nem jön a baba :( szépen megszokott lenni a tüszőrepedésem a hőm is mutatja illetve akkor megszűnik a fájdalmam. Ebben a hónapban viszont 3 napja már meg kellett volna rependi a tüszőmnek de csak fáj feszít, a hőm is mutatja hogy nem repedt meg. Menjek el vele ma a dokihoz és ő tud valamit tenni?
2015. júl. 8. 09:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fél év alatt eljutni idáig nem azt mutatja, hogy gond van, hanem azt, hogy nagyon rágörcsöltél a témára. Tegyél el mindent a következő fél évre, hőmérőt, naptárat, MINDENT! Komolyan, jó szívvel mondom, nem kötekedésből! Ne orvoson gondolkodj, hanem szórakozáson, lazításon.
2015. júl. 8. 09:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Normális kategóriába belefér, hogy fél évente van egy peteérés nélküli hónap. A lényeg, hogy egyenként szokott lenni.
2015. júl. 8. 09:29
 3/15 A kérdező kommentje:
Peteérésem most is van csak a tüsző nem akar megrepedni. megpróbálok nem rágörcsölni :(
2015. júl. 8. 09:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Tudod nekünk mikor jött össze a baba? Két éve májusban egy három napos egri bortúrán. Nem görcsöltünk, csak élveztük az életet és egymást! Ezt javaslom nektek is! Menjetek el valahova pihenni, szórakozni!
2015. júl. 8. 09:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Elhiszem de cseszhetem a pihenést ha nem akkor van peteérésem.
2015. júl. 8. 10:01
 6/15 A kérdező kommentje:
Sajnos azért nézem mert pont azokon a napokon nem tudunk együttlenni.
2015. júl. 8. 10:05
 7/15 anonim ***** válasza:
Rendszeres 28 napos ciklusnál mentünk nyaralni mensi után (első nyaralós napon még véreztem is picit), hó végére baba volt a pocakban. 6. napi foganás volt. A második gyerekünk 7. napon fogant, azóta sem értem, hogyan. Szerintem is a lazítás a fontos tényező. Minden mást megold a tested! Csak 1-2 hónapig felejtsd ezt el, próbáld ki! :) (8 hónap próbálkozás után sikerült, amikor egyáltalán nem figyeltem semmire)
2015. júl. 8. 10:09
 8/15 A kérdező kommentje:
De jó! :) és te is figyelgetted magad előtte?
2015. júl. 8. 10:11
 9/15 anonim ***** válasza:

Figyi, mi két évig próbálkoztunk!

Volt minden, ovuteszt, hőmérés, "na, ma muszáj együtt lenni mert ma van ovu" még sem lettem terhes, csak depis és idegbeteg.

Figyeltem én már mindet még a holdállást, horoszkópot, jónás naptárt...

Aztán egyszer azt mondtam, hogy ennek vége, se éjjelem-se nappalom. Befejeztem a tesztelést, a naptár figyelést, az ovus fájdalmat se figyeltem.

Abban a hónapban nem is voltunk együtt középidőben. TUDTAM, hogy nem is lesz baba.

ÉS én lepődtem meg a legjobban a pozi teszten.

Senkinek nem hittem, hogy ez tényleg így van. A tudományban, a megfigyelésekben hittem, DE van EXTRA ovu, ez már biztos!

Drukkolok és azt azért ne felejtsd el, hogy egy hónapban ha minden klappol, akkor is csak 20-30 % az esély egy terhességre!!!!!

2015. júl. 8. 10:38
 10/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Hogy a kérdésedre is válaszoljak:)

Nem kell dokihoz menni, mert szerintem ha nem is reped meg a tüsző, akkor a fájdalom alábbhagy majd! Hidd el a pszichéd felerősíti a tüneteket!

Ne menj dokihoz, elmúlik!

2015. júl. 8. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!