Klua kérdése:
Múlt hónapban a szokásos helyet csak 4-napig volt meg, ebben a hónapban meg csak három, szerintetek elmenjek nőgyógyászhoz? Az ébredési hőm pedig az átlagosnál magasabb.
Figyelt kérdés
AZ átlag hossza a menstruációmnak 6-7 nap, de múltkor csak 4 napig most pedig csak 3 napig tartott. A hőm pedig nem eset le drasztikusan 36,7-ről még mindig tartja a 36,6-ot.2013. szept. 5. 08:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy tesztet. :) ha még nem csináltál..
2/6 A kérdező kommentje:
Csináltam, de sajnos negatív lett :( még a negatív csík is alig akart megjelenni.
2013. szept. 5. 08:22
3/6 anonim válasza:
Negatív csík? Mármint a kontrollcsík is halvány volt? Akkor a teszt hibás,csinálj másikat!
4/6 A kérdező kommentje:
vatera-ról vettem és kb. mindegyik így viselkedett :/ akkor lehet hogy az összes teszt rossz? Csak mert az összesen alig látható volt a kontroll csík mikor megcsináltam, vagy alig látszott vagy csak fél óra múlva jelent meg.
2013. szept. 5. 08:42
5/6 anonim válasza:
A kontrollcsíknak azonnal meg kell jelenni,ehhez a csíkhoz kell mérni terhesség esetén a másik csíkot.Vagyis,ha a teszten csak egy csík volt,az is fél óra múlva jelent meg halványan,akkor az a teszt kuka!
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :) akkor többet sose rendelek inkább maradok a patikai tesztnél, átmegyek orvoshoz, hátha ő tud valamit mondani legalább, hogy miért van ez, mert ezt a teszt fajtát már 2 hónapja használom és mindig ezt csinálta
2013. szept. 5. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!