Ha a ciklusom 9-ik napján megyek nőgyógyászhoz, mit tudhat meg egy vizsgálattal? Több mint két éve nem jön a baba.
Ha tényleg jó doki akkor elküld 3. és 21. napi vérvételre, cukor terhelésre, átjárhatósági vizsgálatra, és legalább 3 hónapig uh-s ciklus figyelést fog végezni. Elküld endokrinológushoz is. Ha ezek közül bármelyik kimarad vagy ha szólsz és akkor sem akarja megcsinálni akkor keress egy másik orvost!!! Sajnos tapasztalatból beszélek (lassan 7 éve várok első babámra "jó nőgyógyászok" miatt)
A párodnak volt sperma vizsgálata és az eredmények lettek jók, vagy nincs semmi tünete így úgy gondolod minden rendben van? Mert az sajnos nem jelent semmit, hogy elméletileg rendben van a párod!
ne haragudj, remélem nem gondolod, hogy kioktatni akarlak! Én csak nem szeretném, hogy más is ilyen sokáig várjon babára :(
Amúgy az én orvosom meg elméletileg nőgyógyászatot/meddőséget oktat az egyetemen, de mégsem ő vette észre az IR-emet és a pm alulműködésemet hanem az endodoki:(
Nagyon drukkolok, hogy jó legyen az az orvos akihez mész, és hogy minél előbb sikerüljön babásodni!
Jaj, dehogy gondolom, hogy kioktatsz! Nagyon is köszönöm a válaszotokat!! Annyira el vagyok keseredve, mostmár szeretnék a végére járni, hogy mi a konkrét baj!
Nálatok végülis lett baba?
a 9. ciklusnapon, ha csinál uh-ot, azt tudhatod meg, hogy érik-e a tüsződ, esetleg hány érik, mekkorák. továbbá azt, hogy esetleg nem vagy-e PCOS (ciszták a petefészekben).
nekünk 2 év után sikerült, ne add fel, van remény :)
22 hkm
Köszi! :)
Ma voltam, hát elég biztató volt! Indulok sok kivizsgálásra! Ha nincs peteérésem, ad clostyt! Néz összeférhetetlenségi vizsgálatot is!
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!