Elmenjek azért a nőgyógyászhoz?
A védőnőm nem küld uizsgálatra,mert "minek".
29 hetesen voltam a védőnőnél és azt mond a majd csak a 36.héten menjek ha nincs gond.
Az egyik ami aggaszt:ha az utolsó vizsgálat óta nyílni kezdtem,vagy majd most kezdene nyílni(és panaszmentesen történik),és még 6hétig így leszek,nem tudok róla,mi lesz?
Amásik:a pecsét.3 van,ha valami történne és előbb ki akar bújni nem lesz meg a 4 pecsétem,nem kapom akkor a gyest vagy nem tudom mi függ össze ezzel?
Nekem minden hónapban mennem kellett dokihoz, de nem a védőnő küldött, hanem a doki mondta mikor menjek.
Ha netán koraszülött, akkor nem kell 4 pecsétnek meglennie.
Szerintem mindenhol kb ugyanannyi vizsgálat van, ha nincs semmi panaszod. Panaszmentesen amúgy nemnagyon szokott nyílni a méhszáj, annak szokott jele lenni, pl görcsök, vérezgetések, ilyenkor tanácsos orvoshoz fordulni.
Ha korababa lesz, nem kell 4 pecsét, ha jól tudom, elég 2 is a támogatásokhoz.
Nem értem, a védőnőhöz menj a 36. héten vagy a nődokihoz?
A terhesgondozást végző dokinál illik havonta egyszer megjelenni, pont a problémák jó időben történő felismeréséhez.
Ha nincs meg a 4 pecséted, akkor az egyszeri anyasági segélyt nem fogod megkapni.
4 pecsét az anyasági támogatáshoz kell.
a gyes meg alanyai jogon jár.
Nem tudom, esetleg nincs állandó kezelőorvosod, aki a terhesgondozást végzi?
A vizsgálatokra a nőgyógyász rendel vissza, nem a védőnő mondja meg, mikor menj a nőgyógyászhoz...
Szia ha koraszülött lenne a baba akkor elég 1 pecsét is ,tapasztalatból mondom .
A dokihoz nekem havonta kellett mennem és a védőnőhöz is.
Nincs állandó orvosom így nincs aki visszarendeljen.
Ahova járok 3 nőgyógyász van felváltva és van hogy cserélnek.És mivel 2héttel előre kell kérnem időpontot is,ahhoz hogy normálisan tudjak menni(buszjáratok miatt)képtelenség lenne ugyanahhoz járnom.A védőnőhöz én is havonta járok.Mint mondtam első baba és fogalmam sincs dolgokról.
Már néhányszor hülyét csináltak belőlem az orvosok,így ha nem muszály nem megyek.Sajnos ezek azt hiszik ha az ember lánya terhes akkor mindent úgy tud mint aki már az 5-et várja.A siófoki kórházban is úgy viselkedik MINDENKI beleértve a takarítónőket is mintha naponta járnék oda és minden dokit ismernék.A védőnő toxoplazma ellenőrzésre se nagyon akar már küldeni(nem hordozom a fertőzést)azt mondja ráérek a következő tanácsadáskor vagyis majd utána.Tehát majd mire szülésre kerül a sor meg is tudom az eredményt mert ezt sem kapkodta el közölni velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!