Megvolt az első együttlétem, de nem szakadt el a szűzhártyám. Elmenjek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Rettenetesen fájt az első, végig könnyeztem az egészet. Volt egy pillanat amikor azt hittem átszakadt, de kiderült, hogy nem.2013. márc. 27. 22:44
2/10 anonim válasza:
ez tényleg fura...honnan tudod h nem szakadt át? ha ennyire fájt csak elszakadt nem?
3/10 A kérdező kommentje:
Privátban leírom, hogy miből gondolom.
2013. márc. 27. 23:00
4/10 anonim válasza:
Az nem túl jó, ha ennyire rettenetesen fáj, hogy végig könnyezel.
Benedvesedtél rendesen? Meg volt a kellő előjáték? Figyelt rád a barátod?
Én a helyedben megpróbálnám még egyszer, nyugodtabb környezetben, hosszabb előjátékkal, esetleg síkosítót is használhattok!
Ha ekkor sem megy, akkor szóba jöhet a nőgyógyász, vannak olyanok akiknél a szűzhártya rugalmatlan, túl szűk a nyílása vagy osztott, ilyenkor egy gyors bemetszéssel tud segíteni rajta a doki.
Tampont használsz egyébként?
5/10 anonim válasza:
Lehet kérni, hogy metssze át, nincs értelme szenvedni ezzel.
6/10 anonim válasza:
Van viszont olyan is,akinek annyira rugalmas,h nem szakad át közösülésnél.Ez nem okoz később semmilyen gondot.Lehet,h a nagy fájdalom nem is a szűzhártyád miatt volt.Ha nem voltál elég nedves bizony fájdalmas a hüvelybe való behatolás.
7/10 A kérdező kommentje:
17 évesen szülő nélkül megtudnám oldani ezt a bemetszést?
2013. márc. 27. 23:18
8/10 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nem szakadt el?
9/10 anonim válasza:
Én olvastam olyat is, hogy valakinek csak szülésnél szakadt át a szűzhártyája.
10/10 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy az enyém is átszakadt, mert vérzett is. Voltam azóta már nőgyógyásznál, s kiderült, hogy nem teljesen szakadt át, azért fáj még mindig a közösülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!