Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Maradt ki mar valakinek mensi...

Maradt ki mar valakinek mensi teljesen? (baba nelkul)

Figyelt kérdés

Most vagyok a 60.napon. Eddig nem volt ovu, de most van kezdodo tojcsis nyak, megemelkedett libido es puha magasan helyezkedo mehnyak. Ovu tesztelek es homerozok.

Szerintetek remenykedhetek, hogy vegre lesz ovu? Lehet egy ovu es mensi kimaradt es most jon a kovetkezo? Amugy is hosszu ciklusaim vannak kb 33-35 naposak.

Parnap mulva megyek dokihoz, ugyhogy azt ne irjatok, hogy doki meg hormonvizsgalat, mert folyamatban van minden. Tudom hogy valami nem ok. Pajzsmirigyre szedek gyogyszert sok eve.

2015. júl. 7. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig hosszu ciklusaim voltak. 33-35 nap. Aztan 2ciszta utan fogant a lánykám. Aztan gyogyszer amit tavaly abba hagytam es a pocaklakom 60napos ciklusba fogant. Ami szinte lehetetlen. A gyogyszer okozta. Augusztusba szulok. Lehet csak kitolódik.
2015. júl. 8. 06:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is hosszú ciklusaim vannak (37 40 42) kimarad teljesen a menzím a második meg jött időre mintha nem történt volna se mi.

Ha terhesség lett volna 8+2nél jártam hát de megjött előtte ilyen még nem volt.

2015. júl. 8. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!