Maradt ki mar valakinek mensi teljesen? (baba nelkul)
Most vagyok a 60.napon. Eddig nem volt ovu, de most van kezdodo tojcsis nyak, megemelkedett libido es puha magasan helyezkedo mehnyak. Ovu tesztelek es homerozok.
Szerintetek remenykedhetek, hogy vegre lesz ovu? Lehet egy ovu es mensi kimaradt es most jon a kovetkezo? Amugy is hosszu ciklusaim vannak kb 33-35 naposak.
Parnap mulva megyek dokihoz, ugyhogy azt ne irjatok, hogy doki meg hormonvizsgalat, mert folyamatban van minden. Tudom hogy valami nem ok. Pajzsmirigyre szedek gyogyszert sok eve.
Igen, nagyon sok mindenkinek maradt már ki baba nélkül egy-egy menzesze.
Ezek közül nem is mind beteg, hisz egy-egy hosszabb ciklus, kimaradás egészséges nőknél is elfogadható, normális.
Nekem pajzsmirigy mellett derült ki a PCOS/IR. Az okozta a hosszú ciklust, néha a kimaradt mensiket. Itt tesztelheted magad:
Gratulalok utolso a babahoz!!!
Nagyon orulok, hogy mas is volt igy es meg baba is lett belole. Mostmar nem vagyok ugy elkeseredve.
Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!