Mikor teszteljek? El vagyok keseredve.
Ma teszteltem. Korai volt? Semmi nem lastszott rajta. 3 eve probalkozunk, peteeresem a teszt szerint volt. Itt a gorbem:
Igen, nagyon korai volt. Nem számoltam pontosan de 10-11. dpon lehetsz.. az ég világon semmi sincs veszve.
Érdemes kivarni a nemvárt napját. Ha addig nem is bírod, vagy 2-3 napig akkor sincs értelme erőltetni a mai teszt után.
A hőgörbét az egész ciklus alatt nézni kell, így semmit sem ér.
Az első ovus + óta 10. nap telt el! Csak nagyon keveseknek mutat a teszt ilyenkor bármit is. Az ovu teszt mind a 4 +-nál ugyanolyan erősségű volt mint a kontroll csík? Mert csak a legerősebb csíkot kell figyelembe venni. És ha nem az első +-nál volt a peteérésed, hanem a másik 3 közül valamikor akkor meg teljesen fölösleges még ilyen korán tesztelni.
Orvosnál jártatok már kivizsgáláson?
Mikor kell megjönnie? Érdemes addig várni a teszteléssel. És orvost mindenképpen felkeresnék a helyetekben!
Sok sikret! Drukkolok! :)
Sziasztok, koszonom! Jartunk orvosnal, parommal minden rendben, nalap PCOS. Szedek gyogyszert. Itt ( nem m.o on elek) nem nezik uh val a peteerest. Meg sosem volt pozitiv az ovu tesztem, ezert remenykedenm ( nem volt peteeresem). A masodik napon volt a legerosebb a teszt.
Megirom az eredmeny mindenkeppen. De lehet hogy mar erzek valamit? Olyan mintha huzodna, kemenyedne az alhasam. Vagy bekepzelem? Teljesen ragorcsoltem a dologra most... ez az elso pozitiv jel, az elso pozitiv honap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!