Ma kellett volna megjojjon de semmi jele annak hogy meg akarna jonni. Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Egy hettel elobb szoktam erezni hogy meg akar jonni de most semmi. Egyszer belenyilalt a petefeszkem alatt egy pillanatra de el is mult. Alapjaraton fajdogal neha a petefészkem de nem ugy mint ahogy mensi elott szokott. Tegnap csinaltam egy tesztet, negativ lett (25ös erzekenysegu volt es nem birtam ki reggelig ugyhogy delutani pisibol csináltam). Ha pl ovulacio elott es kozben is voltunk egyutt, viszont 6napja voltunk egyutt utoljara, akkor korai megcsinálnom a tesztet? Elotte is voltunk egyutt ugyhogy nem tudom hogy ha ugy lenne akkor igazat mutatna-e a teszt. Most vettem 3 darab 25ös érzékenységűt és 1 10est. Holnap még korai lenne? Nem erzek semmi extrat ami terhessegi tunet lenne. Tudom hogy a beagyazodas 7-10 nap, ezert kerdezem2015. jún. 30. 21:49
1/4 anonim válasza:
Ha mára nem vártad, holnap reggel a 10-es tesztet már megbízható eredménynek tartanám. Ha tudod, hogy mikor volt ovud, akkor 14 nappal utána már pontos az eredmény.
Sok sikert Neked!
2/4 anonim válasza:
Csinálhatsz holnap is reggeli vizelettel. 2-3 naponta érdemes tesztelni, sűrűbben nem. Így csak hogy nem is reggeli volt a teszt, egy próbát megér szerintem.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom pontosan hogy mikor volt ovulaciom mert ittam a cickafarkfű teat, az meg visszatartja a mehnyalkahartyat a siker erdekeben, de nagyjabol a 12-14.naptol. Koszi a valaszokat, akkor holnap reggel tesztelek, aztan ha negativ akkor par nap mulva a kevesbe erzekeny tesztekkel is probalkozok 😊
2015. jún. 30. 22:36
4/4 A kérdező kommentje:
Nem reg teszteltem, negativ ☹ kezdem ugy erezni hogy itt valami mas dolog miatt nem jon meg. Szerintem hagyom a fenebe a teszteket aztan csutortokon elmegyek orvoshoz
2015. júl. 1. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!