Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek a digitális...

Mi a véleményetek a digitális terhességi tesztekről?

Figyelt kérdés
Kimutatják a korai terhességet is?Teszteltem 4-5 sima tessztel és mind nagyon halvány...hátha ez kimutatná.Javasoljátok csajok?
2015. júl. 3. 08:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem az első teszt kivételével az összes pozi, de egy digitálisat is csináltam az meg negatív :( pénteken megyek vissza dokihoz, hogy lát e valamit? Pedig nekem már két hete nem jött meg... Ne kenődj el, menj dokihoz :)
2015. júl. 7. 13:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Holnap_penteken es hetfon kell hcgt vetetnem.ha emelkkedik joooo :)
2015. júl. 7. 23:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Voltam ma de most hivtam őket az eredmény miatt nemrég smile hangulatjel 7.3 a hcg,a csaj azt mondta 1-2 felett elkezdődőtt direkt kérdezgettem izgatottan nem e lehet mástol ez az eredmény...azt mondta nem ez csak a babótól lehet ami még kb csak 3-4 hetes,de mennem kell pénteken,és hétfőn is és akkor megtudjuk duplázodik e.Szücs azt mondta ha duplázodik jo,ha viszont kisebb lesz az eredmény akkor lassan felszivodik és elmulik a hcg.Szücs is azt modta 2felett korai terhességről már beszélhetünk grin hangulatjel Most nyugiiiii pihiiiii grin hangulatjel Küldött az egyik vendégem egy táblázatot,megnyugtatott hiszen és az utolso menzesz ota a 19.napon vagyok még csak nézzétek a táblázatot : [link]
2015. júl. 8. 16:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Halk gratu, és remélem szépen fejődik majd. :D Vigyázzatok magatokra :)
2015. júl. 8. 17:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2015. júl. 8. 17:16
 16/17 A kérdező kommentje:
Kérlek adjatok tanácsot...kiirom kérdésnek is...de tőletek is megkérdem itt.Kb egy orája barnázást vettem észre.... annyira ráparáztam.. mivel a hcg-m lecsökkent babás nem lehetek..ugye? 7.3-4.3.- 3.7 Akkor mi baj? megjönnöm sem most kell még(én akinek napra pontos mensije volt eddig) de egyébként nem is görcsölök!!! Csak azóta is a napi 4-5 alkalommal a gyenge hasszurka ... lehet baj van?nagyon ráparázok?de most tényleg megijedtem,egyedül vagyok itthon..ha méhenkivüli mégis ott van akkor nagy fájdalmat érzek amiből tudom hogy irány a kórház:Lehet hülyének néztek de most megijedtem...azota pihenek..
2015. júl. 14. 17:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Sztem doki.
2015. júl. 14. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!