Utrogestan fehér kis golyó gyogyszert lehet hüvelybe is tenni?
Figyelt kérdés
Mivel szájon át kell szednem de szédülök töle azt hallottam hüvelybe is lehet tenni. Az orvost kérdeztem azt mondta igen de nem volt valami meggyözö2015. júl. 1. 18:17
1/10 anonim válasza:
És meggyőzőbb itt idegen, hozzá nem értő emberek véleménye???
Ha a doki azt mondta, hogy lehet, akkor lehet.
2/10 anonim válasza:
Kétféle utrogestan van, Az egyik hüvelytabletta, a másik szájon át szedhető. Nem mindegy melyik hova megy, már ha érted mire gondolok... Egyébként én is hüvelyit használom, mert a másiktól nagyon rosszul voltam.
3/10 anonim válasza:
Lehet hüvelybe is tenni, én úgy használom. Írja is rajta, hogy lehet ígyis-úgyis.
4/10 anonim válasza:
Van hozzá betegtájékoztató, miért nem azt olvasod el????
5/10 anonim válasza:
Hol írja a betegtájékoztató hogy itt is, ott is lehet használni?
6/10 A kérdező kommentje:
Nem találom a betegtájékoztaton hogx irnák hogy lehet hüvelybe is használni
2015. júl. 1. 20:01
7/10 anonim válasza:
Én sem olvastam ilyenről, azért kérdeztem meg. Azt írja, ha valakinek válik be szájon át szedve, akkor térjen át a hüvelyi alkalmazásúra, vagyis a másik utrogestanra
.
8/10 anonim válasza:
Elnézést, én nem Magyarországon élek, én ilyet használok [link]
Nem gondoltam, hogy van belőle több féle. Ezen azt írja, hogy lehet szájon át vagy hüvelyben használni.
9/10 anonim válasza:
De a doboza csak megvan, ugye? Ha az van a dobozán, hogy Utrogestan hüvelykapszula, akkor lehet hüvelybe, sőt, igazából arra van kitalálva, de gyomorban is feloldódik. Viszont ha ez nincs ráírva, akkor azt csak szájon át lehet szedni, az nem hüvelyi használatra lett kitalálva, és nem is oldódik fel hüvelyben rendesen. Valamennyire persze biztosan feloldódik, de nem pont úgy, ahogy kellene.
10/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem azt mondta a gyógyszerész nem lehet hüvelybe tenni mert nem olyanok a hatások ott ahol feltudna oldódni
2015. júl. 2. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!