Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostyl szedok ugye hogy nem...

Clostyl szedok ugye hogy nem jol szedeti velem az orvosom?

Figyelt kérdés

Harom es fel eve varjuk a babat tul vunk minden kivizsgalason ,hol van ovum pete eresem de van olyan hogy kimarad irt ki dupastont es clostyt ,ra kerdezet mikor volt a mensesem elso napja mire en juni21.jo akor kezdjuk el mostantol minden nap wgy szem closty utana dupastont .

Most az a kerdesem hogy miert mondta a doki mostantol szedjem vis matol holott a beteg tajekoztatojaban a ciklus 5napjatol kell kezdeni! Nem ertem?:-( vegul is neki mindegy nem o szeretne babat!:-(

Mi a velemenyetek erol?igy is sikerulhet ezel az ujj closty gyogyszertol?koszike a valaszokat.

2015. júl. 1. 12:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hormonvizsgálatod megírod? Hánynaposak a ciklusaid?
2015. júl. 1. 12:32
 2/15 anonim ***** válasza:

Nekem is clostyval lett a baba, de mellette nekem nem kellett szednem mást, lehet hogy a dupaston miatt írta neked elő így, ezt nem tudom.

Én csak a clostyt szedtem, és nekem a 4. naptól kellett szednem (a ciklusom miatt). Nekem nem sokáig tart a vérzés és 25-27 nap múlva jön meg újra, így lett a 14. napon 21 és 16 mm-es tüszőm amiből megfogant a fiúcskánk. Az elsőnél is így szedtem, de ott már nem emlékszem a tüszőre. Szóval nekem mindkétszer a closty segített.

2015. júl. 1. 12:40
 3/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok esetleg nem lehet, hogy a duphastont kell elkezdened szedni csak felcserélte. Szerintem kérdezz rá.
2015. júl. 1. 12:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért orvost felülbíráltatni egy teljesen laikus fórumon...hát, bátor vagy.

Miért nem egy másik orvostól kérsz másodvéleményt? Tudod, aki végzett orvosit.

2015. júl. 1. 12:52
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekem is a Closty segített de én sem szedtem mást. A Clostyt a ciklus 5. napján kellett elkezdeni szedni.

Ha bizonytalan vagy, inkább hívd fel és kérdezz rá pontosan. Ha pedig nem bízol a dokidban, akkor inkább keress másikat.

2015. júl. 1. 13:26
 6/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a ciklus 5 napjatol kell szedni a clostyt ,a dupastont azert kell szednem mert vekony a mehnyalkahartyam,a hormonok rendben vanak.felhivni a dokit nem fogom ,mert ha egyszer azt mondta hogy igy szedjem akor mit tudok teni?! Kulonben ESZTk nogyogyasz.lehet kene fogadott orvos :-( lene meg egy kerdesem hozatok ,ha ciklusom kozepen 5mm szokott leni a mehnyalkahartyam es ma kezdtem a clostyt igy sikerulhetne a baba ?
2015. júl. 1. 13:39
 7/15 anonim ***** válasza:

A gyógyszerek nagy részén ott van, hogy "amennyiben orvosa másképp nem rendeli, akkor...".

Másrészt ez NEM ORVOSI FÓRUM, tehát itt bármilyen tippet kapsz, jó eséllyel több kárt teszel vele, mint hasznot hozna. Tehát ismét: keress fel egy orvost és ne laikusokkal gyógyszereztesd magad.

Ha saját szakállra szeded össze-vissza a gyógyszereket, annyira felboríthatod a hormonháztartásod, hogy a végén semennyire nem lesz gyereked.

2015. júl. 1. 14:39
 8/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom én biztos felhívnám vagy elmennék még egyszer vagy máshoz.

Ugyanis a closty a tüszőérést serkenti, azért kell ugye a mensi elején szedni (ha van mensi, de neked volt), hogy mire félidőhöz érsz legyen érett tüsződ ami megreped és meg tud termékenyülni, ezért is szokták figyelemmel kísérni, hogy kb félidőben hol tart a tüsző, tényleg van-e megfelelő. Te meg pont most vagy félidőben. Tehát nem tudom most hová érlelné a tüszőt, mert ugye kb akkora kellene megnőnie mire meg kellene jönnie a vérzésednek.

Szóval én mindenképpen rákérdeznék a dokira, hogy mi hogyan van akkor. Nem mondta esetleg mikor kell visszamenned uh-ra hogy megnézzék a tüszőt?

2015. júl. 1. 14:42
 9/15 A kérdező kommentje:

Azt mondta a doki most igy szedjuk be es kov honapban talalkozunk es meglatjuk mire jutunk.szedtem mar utrofestant is es azt is ciklus elejetol szededte velem holott ciklus masodik feletol javasolt,komolyan mondom meg all az eszem :@

Mostmar mindegy legfeljeb adigra lesz tuszom mire megkell jonie ,:-o

Mindenesetre vissza megyek kov honapba a dokihoz es ezt at beszelem vele,ugy kebzeljetek el hogy most is kertem egy ultrahangot es egyszeruen elutasitotta nyelni kopni nem tudtam.

2015. júl. 1. 15:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Előtte mikor uh-oztak? Mert mielőtt felírja meg kell győződnie róla, hogy nincs semmi (pl ciszta) ami miatt ne írhatná fel. Nekem is ez volt mielőtt felírta.
2015. júl. 1. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!