Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség vagy hormonzav...

Lehet terhesség vagy hormonzavar missed ab után?

Figyelt kérdés
41napja volt műtétem elhalt terhesség miatt. Két hét szextilalom után megszakítással voltunk együtt. A 32.napon jelentkezett először vérzés de csak fél napig tartott. Aztán ugyanez volt a 36. És a 38. Napon is. Csináltam egy tesztet amin van egy halovány vékony csík de inkább csak száradási csík. Doki azt mondta akkot menjek vissza kontrollra ha megjött. Ez most annak számít? Pár nap múlva tesztelek újra bár nem hinném hogy egyből az lennék. Szerintetek terhesség vagy a mütét miatt hormonzavar? Jövő hétre kérek a dokihoz időpontot.
2015. jún. 29. 12:52
 1/1 anonim válasza:
Szia, nem akarlak ijesztegetni, de nekem korai spontán vetélés (4. hét), orvosi befejezés nélkül, azonnal sikerült teherbe esnem! Mi is megszakitással "védekeztünk" Így nekem az első már meg sem jött rendesen, mindössze egy napig barnáztam.
2015. jún. 30. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!