Terhességkor kb mikortól nől/nagyobbodik meg a has a baba miatt?
Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 19:32
11/13 anonim válasza:
max fel vagy puffadva azért látod nagyobbnak. mástól nem lehet.
12/13 anonim válasza:
Az 5-6. héten már nekem is annyira fel volt puffadva a hasam, hogy szorított a nadrágom cipzárja. Nem vacakoltam sokat, vettem egy befőttes gumit, azzal gomboltam össze a nadrágot, a cipzárt nem nem húztam fel. A 2-3 hónaptól már simán kismama nadrágot hordtam, bár nagy volt a hasi rész, de csak az volt kényelmes
És azóta is nagyon nő a hasam. Ezen a héten töltöm az 5. hónapot és akkora a pocak, mint másnak min. 7 hónaposan.
13/13 anonim válasza:
Nekem az elsőnél és a másodiknál is a 20. héten kezdett látszani, de sokan még ekkor sem vették észre. 167cm/57 kg-ról kezdtem mindkettővel, és hátsó fali méhlepényem volt (mindkettővel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!