Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Nem rég, talán 1 hete lehetett hogy reggel pár perccel az ébredést követően elkezdtem furcsán érezni magam majd elkezdtem szédülni és akkor le is ültem de nem nagyon múlt el a dolog hanem inkább erősödött, elkezdtem zsibbadni kevésbé fogtam fel a körülöttem lévő dolgokat ,de végül teljes eszméletvesztés nem volt.... kis idő múltán ez el is múlt.Mostanában pedig előfordul vérnyomás ingadozás is amit abból gondolok hogy ez lehet mert tompa hallás (vízhang ) homályos látás jelentkezik de pár másodpercig tart talán... és talán a legnagyobb szembetűnő dolog hogy ha kéne ha nem akkor is eszek pedig manapság jó ha 2x ettem 1 nap de most egy lovat is akár..éhséget nem érzek csak kényszer szerűt az evésre... Azért gondoltam hogy babás dolog is lehet mert sokan írták már topicokban hogy fogantatáskor hasonló ájulásos érzetről számoltak és napok avagy nagyjából 1 hét elteltével a "panasz" után pozitívat teszteltek. Én nem akarom elsietni mert kb 10 napom van még a menzeszig ....csak érdekelne hogy volt e valakinek hasonló és végül kiderült hogy babát vár?2015. jún. 28. 16:43
1/1 anonim válasza:
Hát figyelj beágyazódás kb 10-14 nap addig semmi tüneted nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!