Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltam UHG-n ahol a...

Tegnap voltam UHG-n ahol a doki mondta, hogy a 26mm-es tüszőm megrepedt, kiszabadult a pete lehet akciózni. De? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Napok óta nega az ovu teszt, most is csináltam egyet a T vonal sokkal sötétebb. Nem akkor lesz erősebb a 2. csík, mikor még nem szabadul ki a pete? Hogy lehet, hogy előbb kiszabadult a pete, de csak mára lett pozi az ovutesztem? És a görbémen is látszik, hogy előbb volt tüszőrepi, mivel fent van a hőm két napja. Mégis csak az orvosnak volt iagaz? De akkor, hogy működik az ovu teszt? Már nem értem, légyszi segítsetek...
2010. márc. 2. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én egy hónapon keresztül használtam az ovutesztet ami nem lett pozitív egyszer sem és még is teherbe estem abba a hónapba.....

2010. márc. 2. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosnak higyj!Ő látta is:-)
2010. márc. 2. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én végig csináltam a ciklusok alatt az ovu tesztet és sosem lett pozitív. Ehhez képest már 2 gyerekem van. Mind a kettőnél csak halvány volt a vonal, ugyanolyan vagy erősebb sosem. ;) Tehát inkább a dokinak higgy. ;)
2010. márc. 2. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez tényleg elég rejtályes. Sajnos nem tudok okosabbat mondani, mint amiket te is leírtál.

Mindenesetre akciózzatok, és remélem, eddig is ezt tettétek. Végül is ebből lesz a kisbaba, nem a tesztelésből, igaz? :-)

Jó babásodást!

2010. márc. 2. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt már sok helyen leírtam, hogy az LH teszt a vizeletben amikor kimutatja már késő.. a vérből hamarabb 1-2 nappal már kimutatható., ezert maradnak le sokan.
2010. márc. 2. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!