Az ovu teszt már nem fog mutatni semmit, ha a tüsző megrepedt és kiszabadult?
Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 14:39
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem elég halványan, de még rajta volt a teszten a csík.Az LH megvan a szervezetben, az ovul. előtt a legmagasabb utána csökken.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát, ha egyszer már pozitív lett, két csíkkal, akkor a köv. napon nem is kell tesztelni?
2008. aug. 6. 15:18
3/4 anonim válasza:
A peteérés a két nagyon erős csík utáni napon van.Tehát amikor nagyon erős, akkor akciózzatok/ez az LH csúcs/, és azután levő ún.negatív napon.(ez a peteérés napja)
4/4 anonim válasza:
Az ovulációs teszt nem ugyanaz, mint a terhességi teszt.
Az ovu teszt már nem mutat semmit, ha megtermékenyültél. De az ovu tesztnek pont az a lényege, hogy a fogamzós napokat megmutassa. Szerintem, ha a tüsző megreped és kiszabadul, akkor ha nem találkozik hímivarsejttel, attúl még fogamzó képes, tehát az ovu tesznek mást kell mutatnia.
na, ezt jól összehordtem, remélem érthető kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!