25-ös vagy 10-es érzékenységű terhességi tesztet érdemes venni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 09:32
2/14 anonim válasza:
Amelyiket szeretned. A 10 es teszt erzekenyebb hamarabb kimutatja a terhesseget. A nemvart napjan mar a 25-os is mutat valamit de ez nem mindnkinel ugyhogy ne ijedj meg ha negativ
3/14 A kérdező kommentje:
Utolsó:ezek szerint te 10-est vennél.?
2015. jún. 25. 10:20
4/14 anonim válasza:
Én 25-öst vettem. Szerintem nem sok a különbség. Korai tesztnél a 10-es is negatív, időben megcsinált teszt pedig valós eredményt ad akkor is ha 25-ös.
Egyébként nekem a hagyományos clearblue ami 25-ös már 12. dpon mutatta a terhességet.
5/14 anonim válasza:
A vetarás 10-es tesztek elég későn mutatják ki a HCG-t, amíg ez a fajta negatív volt, addig az xepil halvány pozitív, az expect teszt szép közepesen erős csíkot mutatott, pedig ezek 25-ek.
6/14 A kérdező kommentje:
Épp ezt akartam kérdezni hogy a vaterások megbízhatóak e.
Mentek a zöldek.
Dilemmában vagyok,nem tudom milyen érzékenységűt vegyek.
2015. jún. 25. 10:56
7/14 anonim válasza:
Van olyan 10-es, ami később mutatja, mint bizonyos 25-ösök, mert a reagens csík másfajta rajta, és másmilyen mértékben színeződik el. Pl. a rossmannos Facelle teszt hiába 25-ös, sokkal erősebben tudja mutatni ugyanazon a napon, mint az x-epil (én a 15. dpo-n teszteltem mindkettővel, és a reggeli elsőből készült x-epil jóval halványabb volt, mint a délelőtti többedikből készült facelle). 4 nappal a nemvárt után már nagy eséllyel kimutatja bármelyik, de ha előbb akarsz tesztelni, akkor én a facelle-et ajánlom, 4-500 ft körül van.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Ment a zöld.
2015. jún. 25. 11:02
9/14 anonim válasza:
7-es vagyok, így nézett ki a két teszt ugyanazon a napon:
10/14 A kérdező kommentje:
Gratula!
Szép pozi mind a 2,hiába nem egyforma érzéknységű.
2015. jún. 25. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!