Milyen érzékenységű ovulációs tesztet érdemes használni? 10,25 vagy 30-as?
Én netről rendeltem 25-öset, a honlap ezt írja:
"A normál érzékenységű ovulációs tesztek (25 mlU) a nők 90%-ánál tökéletesen működnek, azonban a fentiek miatt előfordulhat, hogy az LH teszt több napon át pozitív, vagy egyáltalán nem pozitív, vagy egy ciklusban többször mutat LH csúcsot."
Én be is nyertem ezt a többször pozitívat (3 nap különbséggel, és nem vagyok PCOS), és sajnos nem is tudtam belőni hogy melyik volt a valódi, mert az elsőnél a hasszúrkálás volt a tünet, a másodiknál pedig a tojásfehérje-nyák.
A 2. csíkot mindig mutatja, aztán a férjemmel vizsgálgatjuk hogy mikor halványabb, mikor ugyanolyan vagy erősebb mint a kontrollcsík...
Ez alapján én 30-asat vennék legközelebb.
Első vagyok újra, bocsi, az idézet enélkül nem értelmezhető a "fentiek" kifejezés miatt :)
"Egy ciklus során átlagban a nők 80%-ának normális peteérése van, 11% -uknak egyáltalán nincs peteérése és a maradék 9 százaléknak pedig két vagy akár több peteérése is van."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!