Ha időn túl, de megjelent a második csík a terhességi teszten (mégpedig nagyon is erősen) akkor lehet, hogy csak korán teszteltem? Ja, ez tegnap délután történt. Ma nem várom.
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 08:14
11/28 anonim válasza:
Szia. Egy nogyogyasz velemenye az ,hogy nincs olyan hogy ha megszarad akkor jon ki a 2. vonal. Szoval ha kijon akkor terhesseg van. Sok szerencset.En vasarnapra nem varom.
12/28 anonim válasza:
Addigra felteszem a képet. Kíváncsi vagyok a tiéd re Én is!!!!
13/28 anonim válasza:
negativ tesztem volt, majd rá egy orára eros második csik. hál istennek nem voltam terhes... én ugy tudom, hogy nincs jelentosége, ha egy bizonyos ido után lesz második csik..de nálad legyen mnásképp.
14/28 anonim válasza:
nekem azonnali szép pozitiv után sem volt baba... szóval a tesztek szarok. a doki is meglepődött, mert akkor ez a szép egyértelmű pozi után meg másnap tök negativ lett
15/28 A kérdező kommentje:
2015. jún. 25. 12:37
18/28 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, még nem merem elhinni...19 hónap után végre! :)
2015. jún. 25. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!