Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha időn túl, de megjelent a...

Ha időn túl, de megjelent a második csík a terhességi teszten (mégpedig nagyon is erősen) akkor lehet, hogy csak korán teszteltem? Ja, ez tegnap délután történt. Ma nem várom.

Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 08:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Időn túl, mármint? Délután teszteltél, és reggelre lett csíkos? Akkorra mondjuk ki kellett volna dobni...
2015. jún. 25. 08:16
 2/28 A kérdező kommentje:
Nem, kb. negyed órával utána. De a dobozra 5 perc volt írva, azért nem vagyok benne biztos.
2015. jún. 25. 08:19
 3/28 anonim ***** válasza:

Muta!

Amugy idon tul erosen egy teszt sem lesz csikos, max szellemcsikos, ha nincs baba.

2015. jún. 25. 08:26
 4/28 A kérdező kommentje:
Leghamarabb délben tudok hazamenni és feltenni a képet. Bár azt nem tudom, hogyan kell. :) Segíts légyszi!
2015. jún. 25. 08:30
 5/28 anonim ***** válasza:
[link] -ra feltöltöd, a kapott linket pedig bemásolod ide
2015. jún. 25. 08:38
 6/28 A kérdező kommentje:
Köszi, dél körül meglesz a kép...kíváncsi leszek mit gondoltok.
2015. jún. 25. 08:39
 7/28 anonim ***** válasza:
Nekem az igen időn túli tesztem most ment iskolába kb 1 órája. 😊😊😊 du 2 körül teszteltem negatív lett. Mergembe bele vágtam a táskába. Aztán otthon kivettem nem is néztem meg. A párom kérdezte mi az. Mondtam hogy egy negatív teszt...majd vissza kérdezett. ...2 csíkkal? Majd nem osszeestem. Nem kicsit lett pozitiv. Kívánom hogy neked is ez legyen. Ha érdekel fel tudom tenni a teszt képét😄 eltettem emlekbe...
2015. jún. 25. 08:51
 8/28 anonim ***** válasza:
Bocsánat az lemaradt hogy este 7 i g dolgoztam fél 9 re értem haza.
2015. jún. 25. 08:52
 9/28 anonim ***** válasza:
Nekem szemely szerint rossz tapasztalatom van az idon tuli pozitiv tesztekrol, en a multheten jartam ugyan igy es megjott eleg erosen kemiai terheseg volt :-S
2015. jún. 25. 08:56
 10/28 A kérdező kommentje:
Jajj, de jó! Szívesen megnézem a képet, ha megmutatod. Ha majd meg tudod nézni az enyémet (kb. dél körül) akkor kíváncsi leszek a véleményedre.
2015. jún. 25. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!