Enyhe hasgörcs? Peteérés előjele vagy beágyazódás?
Figyelt kérdés
2 napja enyhén görcsölget a hasam napközben. Mondjuk nekem menstruáció alatt se szokott ennél erősebben. Nem vészes, de mintha éreznék enyhe görcsölést. Nem tudom hova tenni, mivel kb. 2 nap múlva lenne "esedékes" az ovum. Ettől függetlenül élek nemi életet, szóval terhesség ugye soha nem zárható ki. 2 hete volt meg, de akkortájt elég sűrűn együtt is voltunk. Bár mivel 28 naposak a ciklusaim, nagyon kicsi esélyét látom egy akkori terhességnek. Ti mire tippeltek? Lehet csak az ovut érzem meg?2015. jún. 23. 14:21
1/4 anonim válasza:
Minden rossz szándék nélkül! Naponta vannak ilyen kérdések itt fent! De most komolyan! Erre még az orvos sem tudna válaszolni neked! Honnan is tudhatnánk? A legtöbb nő nem érzi sem a peteérést, sem a beágyazódást! Az hogy most görcsölgetsz még nem garancia egyikre sem. Tudom hogy nehéz, de várjátok már ki a következő menstruáció első napját! Addig teljesen fölösleges bármit is tippelgetni. Plusz attól, hogy mikor van az ovud célszerű végig együtt lenni amikor csak jól esik, mert ki tudja? Sok sikert egyébként! :)
2/4 anonim válasza:
Szia, nagyon valószínű, hogy az ovut érzed meg.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából támpontokat szerettem volna kapni, hogy maga az enyhe hasgörcs ovus tünet, vagy inkább beágyazódás. Soha nem vettem még észre magamon, bár lehet most meg azért tűnik fel ennyire, mert figyelem. Úgy néz ki ovu lesz, mert tapasztaltam tojásfehérjés nyákot is.
2015. jún. 23. 23:40
4/4 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Használj pár hónapig ovu tesztet, hogy megtapasztald, mikor van a pontos ovulációd! Az első ciklusban érdemes hamarabb kezdeni a tesztelést, mert van akinek a ciklus elején van ovulációja. Ha nagyjából belőtted, már egyszerűbb dolgod van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!