Beágyazódás vagy menstruáció?
Figyelt kérdés
Május 29.-én jött meg az utolsó menstruációm. Június 2.-án,a mensim 5.-dik napján voltam hormonvizsgálaton,mert PCOS-gyanúm volt.Az eredmények szerint csak az egyik hormonom picit több,mint másnak,de ez nem túlzottan igényel figyelmet,esetleg kezelést.A menstuációm 7. napon véget ért.Viszont,a párommal együtt voltunk védekezés nélkül,a menstruácim utolsó napjától számítva 8,9,10,11,12 napon is. Nem védekeztünk.Viszont ma egy gyors görcsölést követően rózsaszínes,véres darabkás "dolog" jelentkezett.Az utolsó menstruációm óta csak 19 nap telt el.Sosem volt még ilyen,hogy ennyivel hamarabb megjöjjön,viszont olyan igen,hogy kihagytam 1-2 hónapot vérzés nélkül.Nem tudom mennyire érthető,ne haragudjatok,ha nem voltam világos,csak én sem értek ehhez valami jól.Köszönöm szépen a válaszokat!2015. jún. 22. 21:28
1/9 A kérdező kommentje:
Június 15.én szeretkeztünk utoljára,7 nappal ezelőtt.
2015. jún. 22. 21:30
2/9 lagunabeachlove válasza:
Úgy tudom ovu csak a menstruáció első napjától a 14.15. Napon van :/ szerintem nem nagy ra az esely
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2015. jún. 25. 22:27
4/9 Göndör Bea válasza:
Szerintem pedig igen lehet beágyazódás ha a menszi utolsó napjától számított 7-8-9...napokon voltatok együtt. De azért írd meg,hogy van e változás. Én már egy pár napja barnás véres pecsételéssel várok. Szombaton (ma) kéne megjönnie kb.
5/9 A kérdező kommentje:
Elmúlt ez a vérzés,más jel nincs.Csütörtökön tesztelek,addigra hátha kimutatja
2015. jún. 30. 14:58
6/9 A kérdező kommentje:
Neked megjött,Kedves utolsó? :)
2015. jún. 30. 14:59
7/9 Göndör Bea válasza:
Nem jött meg. Én tegnap teszteltem bár negatív lett én úgy érzem hogy van valami.. Aztán majd meglátjuk. Talán pénteken tesztelek újra. Akkor holnap írd meg mi volt :)
8/9 A kérdező kommentje:
Szurkolok! En meg nem merek tesztelni. Tslaj jovoheten :)
2015. júl. 5. 16:41
9/9 Göndör Bea válasza:
Én ma teszteltem megint, de negatív lett. Nem tudom mi van. Hisz az a "pecsételés" nem számítható menszesznek! És így elvileg 10 napja késik.. Na mind1 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!