7-8 dpo megjon erzes lehetseges hogy beagyazodas?
Szia!
A foltokhoz nem tudok hozzaszolni viszont nekem mindket fiamnal megjon erzesem volt az ovutol a nemvart nap utan meg par napig.
Most probalkozunk a 3. babaval , 7.dpon vagyok en is, menzisen faj a hasam es total megjon erzesem van.
Normalis esetben nekem a has fajas es megjon erzes csak 1-2 nappal a menzesz elott szokott jelentkezni.
Meg az jutott eszembe,hogy a masodik fiunk aki tervezett baba volt nala pontosan emlekszem,hogy januar 14.en delutan mikor setalni indultunk az akkor 2,5 eves nagy fiammal annyira eros fajdalom nyilalt a hasamba,hogy majdnem osszerogytam , tartott par percig aztan elmult olyan hirtelen ahogy jott. Tuti az volt a beagyazodas mert 22.re nem vartam de 18.an reggel mar egyertelmu pozitivat teszteltem. Ovulaciom meg olyan 7. korul volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!