Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7-8 dpo megjon erzes lehetsege...

7-8 dpo megjon erzes lehetseges hogy beagyazodas?

Figyelt kérdés
Regelre a azt vettem eszre hogy a feher bugyimon van egy kis szurkes feketes foltok,folyas de torles utan feher folyas van,es megjon erzesem van .lehet sikerult a baba? Vagy mi lehet ez?
2015. jún. 12. 07:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha késik 3-4 napot, tesztelsz és kiderül.
2015. jún. 12. 07:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az volt mondjuk semmilyen foltot nem hagyott, csak a görcsök voltak.
2015. jún. 12. 08:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt en is tudom.de miota probalkozunk baba temaban meg igy nem volt!ezert gondoltam hatha itt masnak is volt igy ahogyan nekem is.rudom meg barmi lehet ,nem is tesztelek csak amikor megkellene jonie ,adig is kivancsi vagyok mi lehet ez.
2015. jún. 12. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A foltokhoz nem tudok hozzaszolni viszont nekem mindket fiamnal megjon erzesem volt az ovutol a nemvart nap utan meg par napig.

Most probalkozunk a 3. babaval , 7.dpon vagyok en is, menzisen faj a hasam es total megjon erzesem van.

Normalis esetben nekem a has fajas es megjon erzes csak 1-2 nappal a menzesz elott szokott jelentkezni.

Meg az jutott eszembe,hogy a masodik fiunk aki tervezett baba volt nala pontosan emlekszem,hogy januar 14.en delutan mikor setalni indultunk az akkor 2,5 eves nagy fiammal annyira eros fajdalom nyilalt a hasamba,hogy majdnem osszerogytam , tartott par percig aztan elmult olyan hirtelen ahogy jott. Tuti az volt a beagyazodas mert 22.re nem vartam de 18.an reggel mar egyertelmu pozitivat teszteltem. Ovulaciom meg olyan 7. korul volt.

2015. jún. 12. 09:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Jo h irtatok orulok neki es koszi.mar nincs semi gorcsom csak mikor ki irtAm a kerdest
2015. jún. 12. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!