Teljesen összezavartak a tesztjeim, elolvasnátok?
Először is bocs azoktol, akik 2 napon belül már a 3. kérdésemet olvassák, de tanácstalan vagyok. Röviden a lényeg : szombaton - időn túl - nagyon halvány pozitívat teszteltem. Vasárnap délben - időn belül - szintén halvány, de határozottan pozitívat teszteltem.Ma reggel - hajnalban, első vizeletből - ugyanazzal atipusu teszttel mint vasárnap, halványabbat teszteltem, mint szombaton. gyakorlatilag épphogycsak látszik a második vonal.Nem tudom, számít -e , de lefekvés előtt sokat ittam,hajnalban pisiltem vagy 1 litert szerintem, kis túlzással. Ma fél12-kor újabb tesztet csináltam, hamarabb lett pozitív mint a reggeli, és bár halvány, de látványosan erősebb a reggelinél, van olyan erős, mint a vasárnapi, de abban nem vagyok biztos, h erősebb, a vasnapit már kidobtam...DE ez mégis hogy lehet? És akkor most mit csináljak? Dokihoz jhéten jutok csak el. Elképzelhető, h nálam nem a reggeli a legkoncentráltabb? Vagy annak ellenére, h fél12-kor erősebb volt, mint hajnalban, ne reménykedjek? Csináljak a következő napokban teszteket, h hova változik? Egyébként ma vagyok a tüszőrepedés utáni 15. napon, és aznap, és az előtte valo 2 nap voltunk együtt.
Az is gondom még, h progeszteronpotlásra utrogestant kell szednem, a doki szerint a pozitív teszt után a 13. hétig. Akkor amig van halvány tesztem, mindenképpen szedjem, ugye? Úgy értem, amig meg nem leszek erősítve abban, hogy most mi van.... És ha esetleg vetélés lenne, akkor azt az utro hány napig késleltetné?
na ennyi... nagyon köszi, aki szánt rám figyelmet....
ÉÉÉÉÉdes istenem.
Van négy pozitív teszted, szeded az utrot, mit kell pattogni? Nyugodj meg, dőlj hátra, ne tesztelj, mint egy hülye. A babának az a legjobb, ha megnyugszol.
Kedves Kérdező!
Megnyugtatásként, én 8 napig az első pozitív teszt után minden reggel megcsináltam a tesztet (tudom, tök fölöslegesen - de első baba és hihetetlennek tűnt). Mindegyik más erősségű lett - nem feltétlenül erősebb! A vizelet koncentrációja a lényeg. Tudom, nehéz megállni! Én a tünetek (émelygés, hányás) megjelenéséig (7. hét) tiszta ideg voltam, hogy minden rendben van-e, hiába volt az uh-n szívverése! Mértem a hőmet, meg minden hasszúrkánál, görcsnél pánikoltam. Írhatjuk, hogy ne tesztelj sorozatban, vagy várj a dokiig - de úgysem fogsz megnyugodni! Most már jó eséllyel ANYUKA vagy! Innentől csak ez marad nekünk! A folyamatos rettegés, amit talán idővel megtanulunk helyesen kezelni! :) Sajnos a gyógyszerrel kapcsolatban nem tudok tanácsot adni. Azonban gratulálok és kitartást! Remélem minden a legnagyobb rendben lesz Veletek! :)
Mindenképp szedd. Ha 15.dpo-n vagy, akkor ennél még nem is feltétlenül kell erősebbnek lennie a tesztnek, van, akinek csak a kimaradt után pár nappal mutatja. Naponta többet tesztelni felesleges, mondom ezt úgy, hogy én is csináltam. Ilyenkor még nagyon változó a hcg oncentráció a vizeletben, nekem is volt délelőtti erősebb, mint a hajnali, majd délutáni halványabb, vagy kb. ugyabolyan, ugyanazon a napon, vagy 1-2 napon belül.
A doki még maximum a petezsákot láthatja ilyenkor, de az is előfordul, hogy ilyenkor még csak felritkulás látszik.
Azt kérdezed, mit csinálj: először is mély levegő be, kifúj, ezt minimum 3x:D Aztán, ha tényleg egyértelműen ott a csík, akkor szedd a progeszteront. Mondanám, hogy hagyj ki 2, de inkább 3 napot a következő tesztelésig, de ezt én sem tartottam be. Úgyhogy ha nem hagysz ki, akkor se számíts erősebb csíkra, mert a hcg csak 2-3 naponta duplázódik. Én is ott nézegettem, hogy vajon erősödött-e vagy sem, és nem lehetett megmondani. 2 napos különbséggel készült teszteknél is lehet csupán minimális eltérés a legelején még, nemhogy ugyanazon a napon készülteknél.
A hcg koncentráicó függ attól, hogy mennyit ittál előtte. Pl. én lefekvés előtt sokat szoktam inni, és nekem is emiatt lehetett halványabb a reggeli első, mint a délelőttiből készült teszt, de ezt lehet látni is a vizelet színén: ha sötétebb, akkor koncentráltabb is általában.
Most csak pozitív gondolataid legyenek, minden mást törölj ki a fejedből. Örülj a halvány tesztnek, szépen lépésről lépésre! És lassított levegővétel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!