Clearblue terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy drága, tudom, hogy hülyeség, de úgy érzem, ettől nyugodnék meg. csináltam a biztonság kedvéért számtalan tesztet, mind negatív lett, de szeretnék, egy digitálisat is. Szerintetek iszonyat nagy hülyeség erre kidobni a pénzt?2015. jún. 21. 11:57
11/19 anonim válasza:
Szerintem is alaptalan a félelmed.
Viszont nem vagy fogyatékos.
Én megszakítással lettem terhes na és nem tini vagyok már, tartós kapcsolatban. pár éven belül amúgy is akartunk.
13/19 anonim válasza:
Szerintem is butaság költeni rá, a körülményeket figyelembe véve. DE ha van rá extra pénzed, és ez megnyugtat... :)
14/19 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy butasag, es azt is tudom, hogy "fogyatekos" vagyok. Meg soha nem kerultem ilyen helyzetbe, a volt parom olyan szinten hatba dofott, hogy az hihetetlen, a munkam is ott kellett hagynom, bedepiztem. Kuldozgettem az oneletrajzom ide-oda, de bekattantam, hogy itthon vagyok, melo nelkul, unalmamban pedig elkezdtem olvasni a forumokat. Onnantol kezdve gyartom az elmeleteket....
2015. jún. 21. 23:01
15/19 A kérdező kommentje:
Ha 30 tesztet nem csinaltam, egyet sem.... Vettem mavegy digitalisat is, habar azt irja, hogy ha a fogantatas ota eltelt 6 het, mar teves eredmenyt adhat. Nem baj, juliustol pszichiater szeruseg, amit irt az egyik kommentelo is... Bocs a kerdesert
2015. jún. 21. 23:05
16/19 anonim válasza:
Be tud parázni az ember, főleg, ha nem akarja... Szerintem a nőgyógyász fog teljesen megnyugtatni téged. Aztán, ha emiatt már nem izgulsz, jöhet a többi dolog miatt a kineziológus, pszichiáter, vagy amilyen segítőben bízol. Én szurkolok neked! Hidd el, minden rendben lesz!
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Utolsó! Nőgyógyászhoz csak 1 hónap múlva fogok tudni elmenni, úgyis esedékes a rákszűrés. Próbálok nem foglalkozni a dologgal addig is, és nem olvasni minden baromságot a neten.
2015. jún. 22. 09:46
19/19 A kérdező kommentje:
Vasárnap csináltam az utolsó digitálisat, próbálom befejezni a hülyeséget és tesztelgetést.
2015. jún. 24. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!