Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clearblue terhességi teszt?

Clearblue terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy drága, tudom, hogy hülyeség, de úgy érzem, ettől nyugodnék meg. csináltam a biztonság kedvéért számtalan tesztet, mind negatív lett, de szeretnék, egy digitálisat is. Szerintetek iszonyat nagy hülyeség erre kidobni a pénzt?
2015. jún. 21. 11:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én aldoztam rá. Csak az mutatta a babát. Míg a többi negatív volt a clearblue már mutatta az 1-2 swanger t.
2015. jún. 21. 11:58
 2/19 A kérdező kommentje:
Én negatívat szeretnék....
2015. jún. 21. 11:59
 3/19 anonim ***** válasza:

A digitális is ugyanúgy működik, csak máshogy jelzi ki. Nem is érzékenyebb egy átlagos tesztnél.

Ezek a tények, ettől még csinálhatsz.

2015. jún. 21. 11:59
 4/19 anonim ***** válasza:
nem hulyeség..itt nem is volt más a gyogyszertárban (kulfold, dm, rossemann ilyenek nincsenek itt)
2015. jún. 21. 12:00
 5/19 anonim ***** válasza:
52%
Tökmindegy, milyen teszt, az eredmény megbízhatósága attól függ, hogy van-e már olyan idős az esetleges terhesség, hogy kimutassa. Kimaradt a vérzésed? Eltelt legalább két hét a kérdéses aktus óta?
2015. jún. 21. 12:01
 6/19 A kérdező kommentje:
Eltelt 2 hónap is..., a vérzésem késve, de megjött, viszont elkezdtem itt olvasgatni a fórumon, hogy nem mutatta ki a teszt a terhességet, meg is jött az illetőnek, mégis terhes... Már-már belehülyültem ebbe, jövő héten megyek kineziológushoz is emiatt. Tudom, hogy nem vagyok normális, de nem tudok mit tenni ellene. Most akarok bemenni az ügyeletes gyógyszertárba, mert megint bekattantam.
2015. jún. 21. 12:05
 7/19 anonim ***** válasza:
Kicsit sem vagy fogyatékos... Mi lenne ha mondjuk védekeznél?
2015. jún. 21. 12:12
 8/19 A kérdező kommentje:
Tudod, 10 évig egyszer sem történt ilyen, mindig védekeztem vagy óvszerrel vagy pesszáriummal. Nem hiszem, hogy annyira elítélendő bűn, ha "becsúszott" így 30 éves fejjel egy megszakítás. És igen, tudom, fogyatékos vagyok.
2015. jún. 21. 12:14
 9/19 anonim ***** válasza:
2x megjött a menzeszed azóta. Akkor miért pattogsz? Menj inkább pszichiáterhez...
2015. jún. 21. 12:16
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha eltelt két hónap, fölösleges bármilyen teszt. Inkább menj el nőgyógyászhoz, az jobban meg fog nyugtatni. De teljesen alaptalan a félelmed, hidd el.
2015. jún. 21. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!