Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém?

Megnéznétek a görbém?

Figyelt kérdés

Sziasztok 1 hónapja mérem a hőm,tudom ez elég kevés de kiváncsi vagyok a véleményetekre!ciklusaim 30 naposak ritkán évente 1-2 alkalommal csúszik max 1-2 napot

akár hol vezetem mindenhol máshova rakja az ovu napját [link]

2015. jún. 21. 11:28
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

sziasztok

sajnos tegnap este megjött,bár a hőm még csak 36.6-ig esett vissza gondolom kell egy két nap!

Utolsó elöttinek köszönöm a tanácsokat az LH tesztet ki fogom próbálni mindenképpen ebben a hónapban!

véleményem szerint ha jól értelmezem a görbét 3.-án volt uvom igaz? csak hogy tisztában legyek vele akkor van ovu mikor leesik a hő majd rá egy napra egyből emelkedés keződik...

2015. jún. 22. 09:15
 22/27 A kérdező kommentje:
igen szájba mérem nyelv alatt oldalt minden reggel ahogy felébredek...még az ágyban ki sem szállok addig
2015. jún. 22. 09:17
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem 5-én volt az ovud: Előtte 2 nappal volt az ovu fájdalmad, ami megelőző tünet, tehát nagyon később nem lehetett maga az ovuláció megtörténte. Viszont korábban se lehetett nagyon, mert így, hogy tegnap jött meg, 16 napos volt a ciklusod 2. fele, ami nem szokott több lenni (nagyon ritkán, de akkor már valami nem stimmel és mivel amúgy szabályosak a ciklusaid én kizárnám, hogy lenne ebben eltérés nálad.) Szóval így logikázva én 5-ét mondok.
2015. jún. 22. 09:23
 24/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem jött össze, pedig igazán ígéretes volt
2015. jún. 22. 09:23
 25/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséget.. akkor új hónap és új remények... bàr ma még kicsit kudarcnak fogom fel :(

régen az eslő kettőnél erre nem volt szükség :(

meg csak a fiam megszületése utàn érzem a középidőt,de ezt is rosszul tudtam azt hittem akkor van ovu mikor fàj....

csak belejövünk :)

2015. jún. 22. 10:30
 26/27 anonim ***** válasza:

5. Vagy 6.-àn lehetett ovud.

Vagyis valahol a kettő között. Ha elkezd emelkedni a hő, előtte tuti megvolt az ovu. Nàlam a leesős napokon még pozi az ovuteszt, szóval köv nap, mikor màr emelkedik a hő, akkor van ovum.

2015. jún. 22. 15:35
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infokat,jól esik a segítségetek,veszünk Lh tesztet és reméljük sikerül végre.... ciklus.hun vezetem a görbém meg a fertility előre làthatólag kèt teljesen màsik napra jelzi még.... nagyon kívâncsi leszek melyik vàlik be
2015. jún. 23. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!