Megnéznétek a görbém?
Sziasztok 1 hónapja mérem a hőm,tudom ez elég kevés de kiváncsi vagyok a véleményetekre!ciklusaim 30 naposak ritkán évente 1-2 alkalommal csúszik max 1-2 napot
akár hol vezetem mindenhol máshova rakja az ovu napját [link]
sziasztok
sajnos tegnap este megjött,bár a hőm még csak 36.6-ig esett vissza gondolom kell egy két nap!
Utolsó elöttinek köszönöm a tanácsokat az LH tesztet ki fogom próbálni mindenképpen ebben a hónapban!
véleményem szerint ha jól értelmezem a görbét 3.-án volt uvom igaz? csak hogy tisztában legyek vele akkor van ovu mikor leesik a hő majd rá egy napra egyből emelkedés keződik...
köszönöm a segítséget.. akkor új hónap és új remények... bàr ma még kicsit kudarcnak fogom fel :(
régen az eslő kettőnél erre nem volt szükség :(
meg csak a fiam megszületése utàn érzem a középidőt,de ezt is rosszul tudtam azt hittem akkor van ovu mikor fàj....
csak belejövünk :)
5. Vagy 6.-àn lehetett ovud.
Vagyis valahol a kettő között. Ha elkezd emelkedni a hő, előtte tuti megvolt az ovu. Nàlam a leesős napokon még pozi az ovuteszt, szóval köv nap, mikor màr emelkedik a hő, akkor van ovum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!