A görbém alapján megint meg fog jönni? Megnéznétek?
2014. okt. 6. 05:30
1/16 anonim válasza:
Szia!!
mikor éreztél ovu fájdalmat???mert szerintem nem akkor volt ovud amikorra behúzta!inkább 15 napon vagyis 24-én akkor viszont 12 dpo-n vagy ,tehát 2 nap múlva kellene megjönnie!de szépen fent van a hőd!de lehet tévedek!akkor viszont bocs!de lehet más mást fog mondani!!
2/16 A kérdező kommentje:
Szia. 14-15. nap is szurkalt, de nemtudnam megmondani pontosan. Meg iszok teakat is. 14. napig ittam a cickafark teat.elozo honapban ilyenkor 36,6 volt a hőm
2014. okt. 6. 10:26
3/16 anonim válasza:
megmutatod az előző ciklusodat?a 36,6 hányadik nap volt?ugyan itt ahol most tartasz??mert az alacsony!de a 36,8 az már jó!
4/16 A kérdező kommentje:
Az elozo honapot nem mertem vegig csak igy vege felé, de ugyanezen a napon volt 36.6
2014. okt. 6. 10:53
5/16 A kérdező kommentje:
És nem kellene stabilan mondjuk 36.9-nek lennie ha esetleg baba van a dologban?
2014. okt. 6. 10:57
6/16 anonim válasza:
szerintem nem!az alaphődhöz képest kell magasan lennie!mióta meg volt az ovud szépen fent van!bár ez még bármit jelenthet!látszik,hogy volt ovud!majd ha a nem várt napján nem esik le akkor esélyes!de van olyan is ,hogy a nem várt után esik le!tehát mikor megjön de a hő még mindig fent van!nekem vérzés előtt mindig el kezd zuhanni!!1,2,3 nappal!
7/16 anonim válasza:
ez esélyes görbe, szépen alaphő felett van a hőd!!!!
8/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, ez az előző ciklus görbéje
ahogy mondtam csak a vége felé méregettem. Akkor 36,7 volt a legmagasabb, ahogy látjátok onnantól ment lefelé....
2014. okt. 6. 12:12
9/16 anonim válasza:
Szerintem is a 15. napon volt ovud, így már 12 dpo-n vagy. Abszolút esélyes a görbéd. Nekem a babás görbém úgy alakult, hogy 2x picikét visszaesett a hőm (10. és 13. dpo-n), szóval még a pici hőleesés se jelent semmit. Bőven voltak szebb görbéim korábban, amikből nem lett baba.
10/16 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy nemis 5 nap van a nemvartig?
2014. okt. 6. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!