Megnéznétek a görbém?
Sziasztok 1 hónapja mérem a hőm,tudom ez elég kevés de kiváncsi vagyok a véleményetekre!ciklusaim 30 naposak ritkán évente 1-2 alkalommal csúszik max 1-2 napot
akár hol vezetem mindenhol máshova rakja az ovu napját [link]
Ha magadtól ébrednél 1 órás időintervallumon belül, akkor lehet hogy nem látszódna a görbéden, de neked látszik, hogy 20 perccel előbb vered fel magad bizonyos reggeleken.
Ovu előtt se kéne ennyit ingadoznia, és ovu után se kéne ennyivel a menstruáció előtt visszaesnie. Látszik, hogy rossz a mérés.
Így nem lehet következtetni.
akkor most elvileg a 15-16. dpo-n vagyok
ha holnap se jön meg mivel 30napos a ciklusom gondolom érdemes tesztelnem
menzesz elött vagyis 18.-án kellett volna megjönnie 17.-én negatív volt
van már egy 11 illetve 7 éves gyermekünk,kicsit nehezen viselem most ily nehezen jön össze mikor anno simán ment... :( ezért döntöttünk az mellett ezt is ipróbáljuk
utolsónak! értem amit mondasz,akkor te mit tanácsolsz?
igen sajnos egyik nap már 5:25-kor felver az óra máskor meg csak 5:45-kor..... ezek szerint mivel így kell kelnem,nekem nem lesz jó a hőmérős módszer
Miert nem tudsz minden nap 5:25-kor merni?
Legfeljebb 2 naponta meg agyban maradsz meg utana egy kicsit.
20 perc nem gond, főleg ha előtte nem teszel-veszel. Hol mérsz? Szàjban, vagy hüvelyben kellene.
Egyébként a görbe jó, nagy cucc hogy napra pontosan nem làtszik az ovu, vilàgosan leolvasható, hogy volt. Megfelelő emelkedés, elég hosszú luteàlis. Ha pontosan érdekel az ovud napja, hasznàlhatsz LH tesztet.
Nàlam pl. görbe alapjàn ritkàn lehet belőni pontosan a pé napjàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!