Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hetesen barnas verzes, mit...

5 hetesen barnas verzes, mit tegyek?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes vagyok es 2 napja barnas verzesem van. Voltam orvosnal a baba jo helyen van de hazakuldtek, hogy ez normalis.

Kulfoldon elek ezt igy szokas nem irnak fel utrogestant mert szerintuk semmi ertelme mert csak placebo.

Szoval en aggodom van valakinek valamilyen tanacsa milyen vitamint vegyek ami esetleg segithet utrogestan helyett?

Koszonom

2015. jún. 20. 07:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim erre progi pótlás mellett C- VITAMINT javasolt, mert annak vérzéscsillapító hatása van!!! És tényleg próbálj ne emelni, minél kevesebbet erőlködni, sokat pihenni, amennyire a gyerekektől tudsz!
2015. jún. 20. 22:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Ma reggel elmentem wcre es ugy verzek mintha megjott volna. A hasam meg nem faj de ez a baba elment😥
2015. jún. 21. 06:27
 13/17 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, hogy megprobalt segiteni:(
2015. jún. 21. 06:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Én tesztelnek egyet. Ha pozitiv akkor nincs baj. Akkor ajánlani tudom az orthomol natal vitamint. Meg a pihenest. Nekem pl csak hematomam volt az vérzett ki a terhesség alatt.
2015. jún. 21. 08:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :(
2015. jún. 21. 17:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem Magnerotot kellett szedni, meg utrogestant a 2. babanal, de az elsonel itt Londonban en sem kaptam semmit es nem volt semmi baj. ( az elsonel nem sok verzes elenk piros ver volt,a 2-nal kicsivel tobb verzes, de pont otthon voltam Mo-n es kaptam a gyogyszert.
2015. jún. 23. 09:09
 17/17 A kérdező kommentje:

Hat most voltam megint de mar nem lattak a petezsakot ugyhogy elment a baba:(

A tesztem ma is eros pozitiv volt😔

2015. jún. 23. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!