Ha úgy feküdtem le a pasimmal, hogy időben kivettük és utána bele is ültem a kádba fürdeni, mennyi a valószínűsége hogy teherbe eshetek?
Az utolso valasz hulyeseg volt. Elovaladektol siman lehetsz terhes. A gumi meg azert van hogy hasznaljak, es egyaltalan nem draga! A jobb fajtabol ( Durex) egy 12-es csomag kerul 2100ft-ba a harmas csomag meg kb 500ft. Ha esetleg az a kifogas a gumi hianyara hogy:
1) Nem volt betervezve a kufirc es nem volt a lakasodon.
2) O fomeltosaga nem szereti.
Roppant egyszeru a megoldas. Te szepen beveszel egy esemeny utanit, ha a problema forrasa 1 akkor tisztaznam hogy mindket fel erdeke a vedekezes( en csajkent siman megvettem a gumit), ha a 2 akkor szedj fogamzasgatlot vagy ne szexeljetek. Aki nem erett meg arra,hogy az esetleges gyereket felnevelje az vedekezzen felelosen!
Udv egy 18 eves lany
lehet, hogy egyből teherbe esel, de az is lehet, hogy nem.
én 4 évig "védekeztem" megszakításos módszerrel, és soha nem lett belőle gondom. ha aggódós vagy, vegyél be eseményutánit, és védekezzetek rendesen.
De miért gondolod, hogy a kádba ülés segít? :D :D
Én csak ezt a részét nem értem...
Aki fürdik az nem eshet teherbe?
Mi megszakítással vagyunk vagy 2 éve (nem lenne gáz ha jön a baba, bár még ráér, de párom a gumit nem szereti, én meg a tablettát, így mi így csináljuk). Eddig még semmi.
Most nem azért, de rendes módszerrel is hónapok/évek kellenek egyeseknek. Nem sok az esélye, hogy terhes lettél.
DE! Ha nálatok probléma lenne, ha jönne a baba, akkor NE, ismétlem NE így szexeljetek. Nálunk nem lenne probléma, így nem aggódunk, de láthatóan ti egy aktustól is befostatok, hogy mi lesz, szóval maradjatok a guminál kérlek.
Kádba ülés nem zárja ki hogy terhes lettél.
Igen lehetsz terhes, vegyél eseményutánit, a nőgyógyászhoz elméssz, az felírja.
Mi 4 évig csináltuk így, de csak azért mert nem gond a baba, most így vagyok terhes.De ha nem akarsz még gyereket akkor óvszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!