Babóca93 kérdése:

Baba vagy nem baba?

Figyelt kérdés
Jó napot kívánok!Április 30-án volt meg utoljára a menstruáciom!Csináltam több tesztet is mindegyik pozitív volt. Ma voltam nőgyógyásznál aki szerint puha a méhem és a hasam ezért szerinte nincs baba.Eddig az összes tesztem pozitiv volt és melleim is mintha nőttek volna és a kék erek is jobban látszanak rajta nappal nem de este hányingerem van és eddig délután nem aludtam sha most viszont álmos vagyok.... az összes tesztem pozitiv volt.....lehet hogy nem baba miatt pozitiv a teszt???

#baba #nem baba??
2015. jún. 17. 22:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Amikor én 9 hetesen elmentem dokihoz, azt mondta, nincs megnagyobbodva a méhem, kizárt, hogy baba legyen, de azért megnéz uh-val. Ott volt egy 24,3 mm-es baba, dobogott a szíve, minden rendben volt vele. Azt mondta, ilyen pici méhben még nem látott babát :D

Szóval ne aggódj, simán lehet baba!

Drukkolok!

19 hkm

2015. jún. 18. 05:25
 12/18 anonim ***** válasza:
6 es fel hetes vagy akkor. Hat illett volna a dokinak megejteni egy uh-t...
2015. jún. 18. 05:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező.

Szerintem menjél másik orvoshoz.

Szoritok h, minden rendben legyen.

2015. jún. 18. 08:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Majd ird meg mi volt :) drukkolok
2015. jún. 18. 08:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,hogy drukkolt:))).... baba van::))))
2015. jún. 18. 12:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Gratulaaaa :D
2015. jún. 18. 13:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor ezek után remélem nem mész vissza a régi orvoshoz!!

Gratula és problémamentes babavárást! :)

2015. jún. 18. 13:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Viszont most délután hüvelyi uh után ilyen sárgás világosbarnás nyák volt pisilés után a wc papíron és rajta ilyn zöldes barnás kis darab
2015. jún. 18. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!