Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor jött a baba amikor...

Akkor jött a baba amikor feladtad?

Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 09:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,sok embernél hallottam ezt de én még nem jöttem rá,hogyan lehetne erről a témáról leállni,mikor minden vágyam.szóval ha vkinek van ötlete szívesen fogadom.
2015. jún. 16. 09:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 év után az első sikertelen inszemináció után (már megvolt a következőre az időpontunk is) spontán fogant. Nem adtam fel, de eléggé reményvesztett lettem, hogy az inszem nem sikerült, és csodák csodájára, összejött :) - lehet, hogy pont ezért, hogy akkor már csak a köv. időpont lebegett a szemem előtt és nem is gondoltam rá, hogy spontán összejöhet, nem számoltam félidőt, nem foglalkoztam vele.

Azért logikusan végig gondolva, vaólószínűleg az inszem előtt kapott hormonok, gyógyszerek nagyban befolyásolták ezt a spontán fogantatást! :)

Most 2 hónapos a kislányunk! :):):)

2015. jún. 16. 09:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. 6 év után, 3 vetélés után abbahagytam minden hülye hormongyógyszert, még több munkát vállaltam, a férjemmel belevetettük magunkat az éjszakába. Amikor nem dolgoztunk, akkor buliban voltunk. 1 hónap múlva terhes lettem, most 14 hónapos a fiam.
2015. jún. 16. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem. Akkor jött, amikor elmentünk a meddőségibe és megkaptuk a megfelelő kezelést.
2015. jún. 16. 09:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen. Masodik babankra ket evet vartunk, orvosom szerint minden rendben volt, megsem jött a baba. Elmentem egy masikhoz, aki azt mondta, hogy talan PCO, következö mensi utan menjek vissza es elkezd egy kezelest. Vartam, vartam, de mar nem jött meg, terhes voltam.

Most varom a harmadik babankat, 9 ev kihagyassal. Mar evek ota szeretnenk egy kistesot, de nem jött össze. Orvosom szerint minden rendben, csak probalkozni kell...

Mivel mar nem vagyunk tul fiatalok, decemberben ugy döntöttunk, nem görcsölunk rajta többet, van 2 szep gyerekeunk, igy is boldogak vagyunk. Kidobtam az összes ovutesztet, HCG tesztet, abbahagytama hömerözest. Karacsonykor vegre mertem koccintani a baratokkal, mertem bevenni gyogyszert amikor nagyon megfaztam.

Meg abban a honapban terhes lettem :)

27 hkm

2015. jún. 16. 10:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Én 3 év után adtam fel, a kapcsolatunk is kezdet ellaposodni 8 év együttlét után, erre Valentin napon megfogant.
2015. jún. 16. 10:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen. Én 4 után sokalltam be az állandó "akarástól", és úgy gondoltam, hogy jegelem a témát, majd következő évben elmegyek még egy kivizsgálásra. (közben is voltam, és endometriózis gyanúja állt fenn nálam de mivel csak és kizárólag műtéttel tudtak volna megbizonyosodni, hogy tuti az, nem mentem még bele, hogy felvágjanak) Úgy véltem, ha jönni akar jönni fog, ha meg nem addig még kicsit élem az életem...erre spontán teherbe estem, óriási volt az öröm, hogy minden okés velem, nem kell műteni, és magától összejött a kislányunk. :)
2015. jún. 16. 11:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem nem használt ez a tanács sem,hogy add fel és akkor jönni fog. Dehogy jött! Még évekig kesereghettünk volna. Akkor jött, mikor rászántuk magunkat a lombikra és végigcsináltuk a kezelést.
2015. jún. 16. 12:21
 9/11 anonim ***** válasza:
5. vagyok. Gondolom ez azokra vonatkozik, akiknek amugy nincs semmi bajuk, de megsem jön a baba. Akkor segithet, hogy nem görcsöl rajta az ember. De ha tenyleg van oka, hogy miert nem sikerul, akkor nyilvan nem eleg varni.
2015. jún. 16. 13:11
 10/11 anonim ***** válasza:
nem úgy adtam fel,hogy nem akarom,csak nem hittem,hogy most sikerül. de pont akkor lett,pedig orvoshoz is két hetes késéssel mentem,se teszt semmi,azt hittem csak kimaradt másért. szóval igen,akkor jött :-)
2015. jún. 16. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!