Akkor jött a baba amikor feladtad?
Nekünk 2 év után az első sikertelen inszemináció után (már megvolt a következőre az időpontunk is) spontán fogant. Nem adtam fel, de eléggé reményvesztett lettem, hogy az inszem nem sikerült, és csodák csodájára, összejött :) - lehet, hogy pont ezért, hogy akkor már csak a köv. időpont lebegett a szemem előtt és nem is gondoltam rá, hogy spontán összejöhet, nem számoltam félidőt, nem foglalkoztam vele.
Azért logikusan végig gondolva, vaólószínűleg az inszem előtt kapott hormonok, gyógyszerek nagyban befolyásolták ezt a spontán fogantatást! :)
Most 2 hónapos a kislányunk! :):):)
Igen. Masodik babankra ket evet vartunk, orvosom szerint minden rendben volt, megsem jött a baba. Elmentem egy masikhoz, aki azt mondta, hogy talan PCO, következö mensi utan menjek vissza es elkezd egy kezelest. Vartam, vartam, de mar nem jött meg, terhes voltam.
Most varom a harmadik babankat, 9 ev kihagyassal. Mar evek ota szeretnenk egy kistesot, de nem jött össze. Orvosom szerint minden rendben, csak probalkozni kell...
Mivel mar nem vagyunk tul fiatalok, decemberben ugy döntöttunk, nem görcsölunk rajta többet, van 2 szep gyerekeunk, igy is boldogak vagyunk. Kidobtam az összes ovutesztet, HCG tesztet, abbahagytama hömerözest. Karacsonykor vegre mertem koccintani a baratokkal, mertem bevenni gyogyszert amikor nagyon megfaztam.
Meg abban a honapban terhes lettem :)
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!