Eltűnt a második vonal a tesztről. Akkor most baba vagy sem?
A legtöbb teszt csak a megadott idöben mutat megbízható eredményt, késöbb lehet hibás második csík, vagy a meglévö elhalványodik.
Ha egyéb tüneteid is vannak, akkor valószínü a terhesség. Ha meg meg akarod valakinek mutatni, akkor csinálj új tesztet és azonnal fényképezd le, mielött eltünik.
Szia, én is így jártam az első teszttel,ki jött egy szép pozi, másnapra már csak épp hogy halvány pozitív :D
De azota csináltam meg 2 és azokon látszik szépen :))
Én is jártam már így. Utána, tudom, hogy hülyeség és értelmetlen, de a következő tesztelésig elő-elő vettem a kérdéses darabot és néztem természetes fénynél, lámpánál, fehér papír előtt, sötét előtt... Szóval a végén már nem tudtam, hogy tényleg láttam-e valamit vagy csak odaképzeltem (párom semmit nem látott). A másnap reggeli kicsit jobban látható maradt, az azutánit már a párom is látta. :)
Erre mást nem nagyon lehet mondani, hogy türelem, türelem. Persze ilyenkor az van a legkevesebb.
Nagyon drukkolok neked! Majd írd meg, hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!