Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eltűnt a második vonal a...

Eltűnt a második vonal a tesztről. Akkor most baba vagy sem?

Figyelt kérdés
Szombat , vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Ma teszteltem első vizeletből reggel, azonnal két halvány vonal volt rajta, de mire visszaértem a telefonommal hogy lefényképezzem eltűnt a második vonal róla. Csak a helye látszódik meg egy kicsit. Járt már valaki így? A melleim már vagy másfél hete extra érzékenyes a hasam alja is érzékeny főként egy pontban
2015. jún. 15. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:

A legtöbb teszt csak a megadott idöben mutat megbízható eredményt, késöbb lehet hibás második csík, vagy a meglévö elhalványodik.

Ha egyéb tüneteid is vannak, akkor valószínü a terhesség. Ha meg meg akarod valakinek mutatni, akkor csinálj új tesztet és azonnal fényképezd le, mielött eltünik.

2015. jún. 15. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, én is így jártam az első teszttel,ki jött egy szép pozi, másnapra már csak épp hogy halvány pozitív :D

De azota csináltam meg 2 és azokon látszik szépen :))

2015. jún. 15. 10:54
 3/3 anonim válasza:

Én is jártam már így. Utána, tudom, hogy hülyeség és értelmetlen, de a következő tesztelésig elő-elő vettem a kérdéses darabot és néztem természetes fénynél, lámpánál, fehér papír előtt, sötét előtt... Szóval a végén már nem tudtam, hogy tényleg láttam-e valamit vagy csak odaképzeltem (párom semmit nem látott). A másnap reggeli kicsit jobban látható maradt, az azutánit már a párom is látta. :)

Erre mást nem nagyon lehet mondani, hogy türelem, türelem. Persze ilyenkor az van a legkevesebb.

Nagyon drukkolok neked! Majd írd meg, hogy mi lett!

2015. jún. 15. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!