Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után elmenjek még a...

Missed ab után elmenjek még a TSH-t megnézetni?

Figyelt kérdés
Sajnos rossz vége lett a babavárásnak és van egy időpontom TSH vizsgálatra. Érdemes elmenni megcsináltatni? Nem igen értek hozzá, meg azt se tudom mennyire lehet köze hozzá, csak gondoltam, ha már van időpont és házidokitól beutaló elmegyek legfeljebb lesz egy plussz papírom eredménnyel. Nem tudom lehetett e köze a missed ab-hoz. Szerintetek?

2015. jún. 13. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el szerintem. Igen, lehetett köze, ha 3-4 felett volt a TSH akkor nagy valószínűséggel okozhat vetélést. Elvileg még 2 felett is, de azzal még nem igazán szoktak foglalkozni..
2015. jún. 13. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a pajzsmirigy nem megfelelő működését mutatja, és nagyon is lehet köze a vetéléshez, ha nem jó. És ha az nem jó, akkor lehet még pár dolog, amit a pm rossz működése okoz és az is okozhat vetélést.
2015. jún. 14. 07:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm válaszotok, elmegyek arra az időpontra, hogy még mielőtt új babát terveznénk, gyorsan kilegyek vizsgálva rendesen, ha gond van. Bár bízom benne, hogy csak az első terhesség és ráadásul ikrek probléma merült fel. Egyébként teljesen panaszmentes volt ez a kis idő, egy csepp vérzésem sem volt. Na majd meglátjuk.

Még egyszer köszönöm.

2015. jún. 14. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!