Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltunk a párommal de az utóbbi hónapokban enyhén barnázok de néha élénk piros vér is van szex után.Tegnap is így volt de mára felugrott a hőm és a naptár is tegnapra irta a peteérésemet.A vérzés rá pár órára elmúlt de vajon igy is sikerülhet a baba?2015. jún. 15. 18:55
1/6 anonim válasza:
Szerintem ahelyett, hogy a teherbeesésen gondolkoznál, inkább menj el nőgyógyászhoz és nézesd meg magad, ugyanis baromira nem normális, hogy folyamatosan barnázol és vérzel együttlét után.
Ha babát terveztek, akkor meg pláne vizsgáltasd ki magad, ha ilyen gondjaid vannak!
És ezt most nem rosszból írtam.
2/6 anonim válasza:
Szia. Hát el kell hogy keseritselek de nekem ugyan ez volt a bajom. Én 2 hónap ilyen után Elmentem orvoshoz. Nekem a méh szájjal voltak súlyos problémáim. 3x műtöttek. Utána azonnal kismama maradtam. Nagyon ajánlom az orvost! Ezzel ne játsz.
3/6 A kérdező kommentje:
nem tudom mi lehet a baj :( vannak hónapok mikor semmi bajom és van hogy jön a semmiből aztán elmúlik
2015. jún. 15. 20:09
4/6 anonim válasza:
Ezért kéne orvoshoz menned, hogy kiderüljön, hogy mi okozza.
5/6 anonim válasza:
nekem is mêhszájsebem volt ugyanezekkel a tünetekkel.
6/6 anonim válasza:
Méhszájsebre utalnak a tüneteid. Nem tudom hogy nem jutott még eszedbe, hogy orvoshoz menj vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!