Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tanácsot szeretnék kérni....

Tanácsot szeretnék kérni. Lombikbébi programban résztvevők jöttök?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy eldöntöttük, hogy belevágunk a lombikprogramba. Viszont kedden váltok munkahelyet, és ott is van természetesen próbaidő is, meg minden.

Aztán persze jön a lombik, stb.

Kérdés: mikortól NEM rúghat ki a munkáltató?

- ha már van időpontom a lombikra?-mert ugye előtte konzultáció van

- vagy ha már épp lombik előtt vagyunk, tehát beülti előtt?

- vagy ha már meg volt a beültetés?

Mikortól vagyok "védett"?

2010. febr. 28. 18:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Szió!

Köszi szépen!

Szóval én azt hámoztam ki ebből, ha már a lombikot megelőző orvosi vizsgálatokba beavatom a munkáltatóm, akkor már védett vagyok? Vagy csak elenged?

2010. márc. 8. 13:48
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Tegnap 9:44-es vagyok!Szerintem az a biztos,ha egyáltalán nem szólsz az új munkahelyeden a lombik programmról,ha meg tudod oldani!Hogy mi lenne,ha szólnál azt soha nem lehet tudni!
2010. márc. 9. 10:21
 13/14 A kérdező kommentje:

Sztem ezt elhallgatni nem lehet...számos vizsgálatra kell menni a lombik előtt, meg ugye maga a lombik folyamata, aztán meg 2 hétig minimum otthon kell lenni.

Ezt nem lehet eltitkolni sztem....

2010. márc. 9. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!Én vagyok megint 9:44!

Hát nem igazán lehet az ilyet titkolni,de legyél ügyes!Próbáld meg!

A munkaidőd milyen?8 órától 16-ig vagy 2 műszakos?

Mert ha 2 műszakos könnyebb dolgod van!

2010. márc. 11. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!