Lombikbébi ingyenes vagy sem?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy az első 5 beültetés ingyenes.
Tényleg, teljes mértékben ingyenes? Ha nem, miért és mennyit kell fizetni?
Győri vagyok
2011. aug. 12. 12:56
1/11 sumergo válasza:
Maga az eljárás ingyenes, tehát a leszívás, a beültetés, és az ultrahangok-vérvételek (tüszőnövekedés követése) ingyenesek, de a szurik sem olcsók, amikért fizetni kell. Hogy mennyi kell neked, az nagyon változó. 50 ezertől 250 ezerig terjedhet összesen, egy ciklusra.
27+4 hkm
2/11 anonim válasza:
Maga a beavatkozás teljesen ingyenes, de a gyógyszereket ki kell fizetned és azok bizony nagyon drágák. Attól függően, hogy milyen hamar sikerül, akár több százezret is ott hagyhatsz a gyógyszertárban még így is, hogy ingyenes maga a beavatkozás.
3/11 sumergo válasza:
Ha még maradnak embriók pluszban, akkor azok fagyasztásáért is fizetni kell!
4/11 anonim válasza:
Igen, maga a beavatkozás ingyenes, de ha előszőr mész, akkor kell konzultációs díjat fizetni, ami kb 10-20 ezer ft körűl van. Egyébként a gyógyszerekért, injekciókért pedig fizetni kell, ami nem kevés ahogy írták is 50ezeről felfelé!
5/11 A kérdező kommentje:
ez iszonyú sokba kerül!
köszi a válaszokat!
2011. aug. 12. 13:10
6/11 anonim válasza:
Viszont ha győri vagy,akkor hatalmas mákod van,mert ott van az ország legjobb dokija lombik terén....
7/11 A kérdező kommentje:
és hogy hívják ezt a dokit?
2011. aug. 12. 14:04
8/11 sumergo válasza:
Szerintem Tapolcán van a legjobb, de ez lényegtelen. :-)
9/11 anonim válasza:
Szia! Igen öt beavatkozást támogat a TB. Ha sikerül fagyasztatni, akkor annak költségét (fagyasztás éves díja, kb. 17 000 ft., ill.ve a beavatkozást, legutolsó információm szerint 50 000ft.)kell fizetned. amúgy a konzultációs díj a Kaáliban amiért első körben fizetsz,ám amikor már a lombikprogram zajlik,akkor nem fizetsz a vizsgálatokért. a gyógyszerek árai változóak, hisz vannak "tisztább" komponensű, s ezáltal drágább gyógyszerek, illetőleg a dózis is egyénfüggő,s e végett a költség is, amit fizetsz a gyógyszerért. ja és attól is függ,hogy milyen protokollod van. nekem volt már 5 long protokollom stimulációm, ez bőven 100 000 forint felett volt, de azért mert én nehezen vok stimulálható. Most antagonista volt a 6. stimulációm, tehát rövid protokoll, jóval kevesebb gyógyszerköltséggel, megállt 60 000 forintban. és a jelek szerint jól működtem erre is, tegnap volt a leszívásom, mára négy aprócskánk lett:) Amúgy szerintem is az ország legjobb orvosa Tapolcán van:) dr. Török Attila:)személyében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!