Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogigátló mellé milyen kiegész...

Fogigátló mellé milyen kiegészítést alkalmazzunk?

Figyelt kérdés

Óvszer kizárva (kommentárt nemkérek, nekem nem jó, másnak biztosan az)

Az sem gond, ha a másik védekezés is hormonos.

2015. jún. 13. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért kell mellé más is, ezt én nem értem, ráadásul plusz hormonnal? Jézusom! Egy jó gyógyszer megbízható, ha rendesen szeded! Esetleg spermicid krémet még használhattok, bár szerintem az meg nem túl gusztusos.
2015. jún. 13. 20:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért mert 2x teherbe estem védekezés mellett, lehet hogy most is terhes vagyok. Ha esetleg nem, akkor a menzeszem után szeretnék duplán védekezni. Kommentárt nem kérek, nem erdekel más véleménye, nem éli más az életem hanem én. Remélem érthető.
2015. jún. 13. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
fogi gátló + megszakítás, esetleg még pharmatex is és nem hiszem el, hogy ez se lenne elég.
2015. jún. 13. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
A sok hormon éppúgy gondot okozhat, ezért nem gondolnám, hogy az jó megoldás pluszba. Elképesztő dolgokat tud művelni egy ember testével, ha eltolódik a hormonháztartása. Szóval maradnak a krémek, habok és megszakítás. Korod miatt nem játszik a végleges elkötés?
2015. jún. 13. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Hüvelyi pesszárium.Keress rá és rendeld meg külföldről!
2015. jún. 13. 20:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem, 24 éves vagyok, nem hajlandó elkötni egyik doki sem. Ezekről a pharmatex bogyókrol azt olvastam hogy nem túl megbízhatóak.

Tudsz segíteni melyik oldalról tudok rendelni pesszáriumot, megköszönném a segítséged!

2015. jún. 13. 20:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Köttessétek el a párod. Az visszafordítható.
2015. jún. 13. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
A pharmatex önmagában kevés, de fogamzásgátlóval nem. Gyógyszerváltásról nem beszéltél az orvossal?
2015. jún. 13. 20:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez erős gyógyszer amit szedek, ennél erősebb nincs. Nem biztos hogy most is terhes vagyok, 1 hét mulva derül ki. Reménykedem. Párom nem vállalkozik sajnos a beavatkozásra :( Köszönöm a válaszokat szép napot nektek!
2015. jún. 14. 08:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Dupla hormon az semmiképpen nem jó, a hatása se lenne ugyanaz, rosszul lennél tőle.

Ha szájon át szedhető fogamzásgátlót használsz, elképzelhető hogy a felszívódása valami miatt akadályozott nálad, mivel a gyomor-bél traktuson keresztül történik.

Van pl hormon injekció, vagy hüvelygyűrű, ez is hormonos hátha az használna. Orvosodtól kérdezd meg.

Mert ha nem szívódik fel akkor az óvszeren kívül a többi kiegészítés sem hatásos.

2015. jún. 19. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!