Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan praktika, amitol...

Van olyan praktika, amitol megjon a mensi, ha nem volt ovu?

Figyelt kérdés

Vagy mitol fugg, hogy ilyenkor mikor valik le a mehnyalkahartya? Vagy mikor veszi magat eszre a szervezet, hogy mar mind1?

Van valami amitol megtudom hozni? Hazipraktika es nem doki.

2015. jún. 10. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hormonkivizsgálás legyen az első. Az otthoni woodoo-val csak az időt húzod, és ha komoly az eltérés, vetélést is kockáztatsz. Ha egyszeri alkalom, akkor meg kell várni, hogy a test reagáljon. Ha sokadszor fordul elő, ne kockáztass és keress fel szakorvost!
2015. jún. 10. 17:36
 2/12 anonim ***** válasza:
meleg vizes fürdő, és torna főleg a has alsó felét megmozgató, hasprés! de az aviva is tökéletes, én elvégeztem aviva meghozó tornagyakorlatát és másnap reggel meg is jött!
2015. jún. 10. 18:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Én aviva tornával hoztam meg a menzeszem már többször is, amikor nem akart megjönni, és tuti nem is voltam várandós. 30-45 percig kell a gyakorlatait a meghozó módon végezni, nekem 72 órán belül hozta meg kivétel nélkül.
2015. jún. 10. 19:09
 4/12 A kérdező kommentje:

termeszetesen mar voltam orvosnal. Hormon ok. Meg megneznek ultrahangon, de most csak szeretnem az uj ciklust elkezdeni. Nem gyogyitani akarom magam.

valamint elotte 3 ciklusban minden ok volt. Az elott maradt ki egyszer az ovu, de ez meg nem jelent semmi rosszat.

2015. jún. 10. 19:52
 5/12 A kérdező kommentje:

Koszi az eddigi valaszokat egyebkent. Ertekeltem is oket a zold kezekkel. Megprobalom az avivat.

Koszi.

2015. jún. 10. 19:54
 6/12 anonim ***** válasza:

Aviva tornások le tudnátok írni a gyakorlatokat?

A melegvízben mennyit szoktatok ülni?

Egyik ismerősömtől azt hallottam,hogy ilyenkor a termál/gyógyvizben is érdemes ücsörögni egy órát(pl.Dagály).

És már a szaunát is hallottam,de nem próbáltam

Én is hasonló gondokkal küszködöm

2015. jún. 11. 00:23
 7/12 anonim ***** válasza:
csak a neten a könyv van fent az aviva tornáról azt megtalálod a legjobb.
2015. jún. 11. 04:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Tegnap megcsinaltam a gyakorlatokat es ereztem is a mindjart megjon erzest, de meg semmi. Meg kell ismetelni a gyakorlatokat?
2015. jún. 11. 08:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Megtalaltam a konyvben hogyan kell. Koszi.
2015. jún. 11. 09:20
 10/12 A kérdező kommentje:

Azota sem jott meg pedig megcsinaltam az aviva tornat ketszer is. :(

Meg valami tipp?

2015. jún. 14. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!