Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek terhes vagyok?...

Szerintetek terhes vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés

februárban beszedtem az utolsó gyógyszerem, márciusban egy héttel később jött meg. ápriliban nem emlékszem pontosan de azt hiszem a késéshez képest pontosan megjött, majd májusban az első nap 6-a volt, ami 2 nap csúszást jelent a csúszásra még. csináltam tesztet június 3-án (este) és 6-án (első vizelettel)..de mindkettő teszt negatív volt. néha érzem, mintha meg akarna jönni, de eddig még nem jött meg. melleim nem fájnak, semmi különösebb dolgot nem vettem eddig még észre.

Mikor teszteljek legközelebb?

Csak akkor menjek el orvoshoz, ha már pozitív a teszt?

2015. jún. 10. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
hány napra szokott megjönni?
2015. jún. 10. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha terhes lennél akkor ma lennél pontosan 5hetes terhes. 4nappal ezelőtt teszteltél utoljára szerintem már akkor pozitívnak kellett volna lennie,persze nem tudhatjuk,hogy mikor történhetett a beágyazódás ha történt.Nem tudjuk,hogy hány naposak a ciklusaid. Ha már két hete késik elmehetsz orvoshoz, de akkor már bőven pozitívnak kell lennie a tesztnek.
2015. jún. 10. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos a fogamzásgátló szedése miatt van pontatlanság a ciklusodban. Ugyanígy voltam, mint te. 3 év tablettaszedés + 3 év hüvelgyűrű használat után 9 hónap alatt háromszor jött meg, majd újabb gyógyszerekkel sikerült menses és peteérést "csinálni", amitől teherbe is estem :)
2015. jún. 10. 13:39
 4/7 A kérdező kommentje:
5-6 napig szokott meglenni. nem lehetnék 5 hetes terhes hisz a legutolsó menszesz óta telt el annyi idő. mióta abbahagytam a gyógyszert minden hónapban megjött, csak már nem pontosan.
2015. jún. 10. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják!

A ciklust a menstruáció első napjától a következő menstruáció első napjáig kell nézni, az lényegtelen,hogy hány menstruálsz!

Tesztet leghamarabb az aktustól számított 14ik napon érdemes csinálni.

Ezek alapján,és amit leírtál szerintem nem vagy terhes. De nem ártana vezetni egy naptárat akár a ciklus.hu-n és akkor pontosan tudnád követni a ciklusaidat!

2015. jún. 10. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
nem jól fogalmaztam...hány naponta?:)
2015. jún. 10. 14:16
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, azt tudom hogy a 14. nap mert két hét mire a teszt kimutatja. na de a két hét alatt többször is vagyunk együtt. teszem azt hetfőn együtt vagyunk és akkor lehet nem ágyazódik be, de együtt vagyunk pl pénteken vagy szombaton akkor onnan újra két hét, ezért is tettem fel a kérdésem, mivel a mai napig sem jött meg. a ciklusom pedig változó a gyógyszer abbahagyása miatt.
2015. jún. 10. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!